Adatvédelmi leírás

1.a.) A Facebook alkalmazásokban (Kvíz, Puzzle) részvétel önkéntes, a részvevők egyben elfogadják, hogy feliratkoznak a Pistike viccújság napi hírlevelére.

2. A Játékos a Facebook kvíz, puzzle kitöltésével a hírlevélfeliratkozásra kifejezetten beleegyezését adja.

a., Adatai (név, e-mail) a Szervező/Adatkezelő: Ker-Press Bt. (székhely: 4400 Nyíregyháza, Botond út 6., cégjegyzékszám: 15-06-081367, kapcsolattartó neve: Száraz Attila) adatbázisába kerüljenek, és azokat a Szervező a Játékos további adatkezelést megtiltó nyilatkozata kézhezvételéig minden további ellenszolgáltatás és külön
engedély nélkül marketing tevékenység kezelése céljából a Játék befejezését követően is határozatlan ideig kezelhesse, feldolgozhassa.

b., Szervező vállalja, hogy az adatokat bizalmasan kezeli. Szervező tájékoztatja a Játékosokat, hogy adataik harmadik személy részére nem kerülnek továbbításra (az adatkezelés jogalapja: a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 3. § (1) bekezdés a) pontja alapján a Játékosok önkéntes hozzájárulása).

c., A Játékos részére a Szervező közvetlen üzletszerzés (marketing tevékenység) céljából, illetve a Szervező HR adatbázisába kerülés céljából névre szóló kereskedelmi célú megkeresést, egyéb promócióról értesítést (reklámot) küldjön. Amennyiben a Játékos a fenti reklámküldést a jövőben már nem kívánja, kérheti ennek megszüntetését,
illetve egyúttal a Szervező által kezelt adatainak a nyilvántartásból való törlését e-mailben következő címen: aszaraz@gmail.com A résztvevő önmaga is leiratkozhat minden hírlevél végén található Leiratkozási linken. A Leiratkozás után a levlista adatbázisából (nincs másik adatbázis!) torlódik.

d., a Játékos bármikor, e-mailben vagy postai úton tájékoztatást kérhet a Szervezőtől a nyilvántartásában kezelt adatairól.

3. Az adatkezelés és feldolgozás vonatkozásában a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és
korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény vonatkozó rendelkezései az irányadóak.

Vélemény, hozzászólás?