INGYEN ADJUK!

 INGYEN ADJUK! Olvasd ingyen a Pistike és Viccözön viccújságok korábbi számait, és vedd meg a legfrissebb számokat az újságárusoknál, a jobb Postahivatalokban, vagy a TESCO, AUCHAN, és SPAR áruházakban! CSAK A NYOMTATOTT ÚJSÁG AZ IGAZI!

 

Pistike viccújság 2014/02

Viccözön viccújság 2014/02

 

10 ok, amiért minden hónapban meg kell venned a Pistike viccújságot!

Egy embernek, aki nevet – nincs szüksége a beszédre. A nevetés: maga a szó, a beszéd!

 

1. Szeretem a hűséges, szerény, odaadó feleségemet, aki oly föltétlenül, kizárólagosan imád, hogy minden hónap elején megveszi a Pistike viccújságot, hogy ezzel is megédesítse életemet.

2. Jóízű, derűs kacagással csakis a Pistike viccújság tud nevetni, több, mint száz viccel, humoros írással.

3. Ha a Pistike vagy a Viccözön viccújság akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát! A munka megvár…

4. Addig boldog az ember, amíg minduntalan nevet valamin, mint a például a Pistike viccújságon, melyben több, mint 60 karikatúra található a hazai nagyágyúktól (Jelenszky, Szmodis, Tejlor).

5. Elmém könnyed, változékony és játékos; gyakran rajtakapom magam, hogy komédiázom. Arra még nem sikerült rájönnöm, hogy azért szeretek-e nevetni, mert minden hónapban megveszem a Pistike viccújságot vagy, mert megveszem a Viccözön viccújságot?

6. A Pistike viccújság nem titkolt célja, hogy megadja az embereknek a nevetés jelentette megkönnyebbülést. A Pistike viccújság gyógyszer lehet, akár az aszpirin. A Pistike viccújság 32 oldal tömény humor (16 oldal színes + 16 oldal fekete-fehér, piros kísérőszínnel.

7. Ha az ember képes nevetni a kicsinyességen és a szűkkeblűségen, akkor ez azt jelenti, hogy olvasta a Pistike viccújságot.

8. Az emberiség túlságosan komolyan veszi magát. Ez a világ eredendő bűne. Ha a barlanglakó vehetett, olvashatott volna Pistike viccújságot, a történelem egészen más lett volna.

9. Én az embert a nevetéséről ítélem meg. A varga röhög. A tudós csak mosolyog. A Pistike viccújság olvasója fennhangon hahotázik.

10. Amikor egy egészséges ember a Pistike viccújságot olvassa, az egész testével nevet, nem csak a szájával, nem csak a arcával. A lábujjától egészen a feje búbjáig, egyetlen organizmusként nevet, és lényéből a nevetés hullámai áradnak. Ezek a hullámok átjárják egész bioenergiáját, így az energia táncba kezd benne. Mi lenne hát velünk a Pistike viccújság nélkül?!

Ne feledd!
Ha már egyetlen érved sincs, a Pistike viccújság humora még mindig kisegíthet!

 

3 hozzászólás a(z) INGYEN ADJUK! bejegyzéshez

  1. Béla szerint:

    Nagyon jő ötlet az elektronikus változat, örülök neki, viszont jobb lenne valami közvetlenebb hozzáférésű tárhely

  2. tomi szerint:

    heló szerintem hülyeség ki irkálni h vegyék meg aki akarja az megveszi de az emberek 99,9%-a inkább neten nézi meg INGYEN :)) sok sikert!!!!

  3. Laci szerint:

    Tomi, bőven vannak, akik még mindig jobban szereti a hagyományos olvasást 😉 nem feltétlen a te köreidet kell nézni 🙂

Vélemény, hozzászólás?