Kiss Ádám: Merjünk beszélni angolul (Showder klub videó)

A felvételen a hazai egy legjobb stand up comedy-s látható, akinek már a belépést is nagy taps kíséri. Ádámtól megtudhatjuk, hogy Mága Zoltán már járt mind a nyolc kontinensen, ami persze lehetetlen. Valamint, hogy a pápa iPodja a Pápod, és kellenének női pápák is, vagyis a mámák. A műsor második blokkja a Barátok közttel és az RTL Klubbal foglalkozik. A válság Kiss Ádámot sem kerüli el, így elkezdett azon gondolkozni, hogy a Barátok közt sorozat sztárjai miként kerülnének le egymás után a képernyőről. Illetve, hogy a nehéz gazdasági helyzetben az RTL-nek össze kellene vonni a műsorait. Például a Mónika show-t a Legyen Ön is milliomossal… Kiss Ádám a humor nagyágyúja, de rém vicces amit és ahogy, amilyen ábrázattal mondja.


szólj hozzá: Kiss Ádám – Stand Up Comedy

Kőhalmi Zoltán: Tavaszi fáradtság

http://youtu.be/MuOzpPrGDKI

Kőhalmi Zoltán egyik legnépszerűbb Showder klubbos videója a youtube.com-on. Nagyon sok vicc, humoros történet elhangzik a 13:31 perces hosszú felvételen. Például, hogy népszerűségének egyik csúcsa, hogy a spórolási ötletét kipróbálta valaki. Azaz a nyilvános wc-nél megpróbálta a srác visszakérni a használati díjat, mondván nem sikerült. Kőhalmi megemlíti a sorozását is, ahol az édesapja megjegyezte: – Nagy bajban van a sereg, ha rád is szükség van. A következő poén az volt, hogy nála a tavaszi fáradtság egybe esik a tavaszi nagytakarítással.

Kiss Ádám BUÉK 2013 – Szilveszteri Rádiókabaré 2012.12.31.

Kiss Ádám (Showder Klub, RTL Klub) szerint 2012 röviden: VOLT. A McDonalds-ban Görög hetek voltak, és ekkor megijedt Kiss Ádám, hogy kölcsön kell adni? Azért egy szendvicset kért, amire persze várni kellett. Kiss Ádám szerint jó lenne más ,,heteket” is tartani. Mint például Stohl Buci hetek. Elütnének valakit a McDrive-ba – hangzott a Kiss Ádám poén. A következő poén egy leánykérésről szól. Megkérte egy fiú Kiss Ádámot, hogy  az egyik előadáson átadhassa a gyűrűt a barátnőjének. Úgy beszélték meg, hogy az 5-6 perc tájékán ez meg is történik. Homok került a gépezetbe, Kiss Ádám ugyanis nagyon jól érezte magát, remek hangulatba került. És a 42. percben jutott az eszébe a srác…

http://youtu.be/KrmBSWYvAWI

Kiss Ádám – Dikk! A parasztok wow-ja :D (videó)

Kiss Ádám (RTL Klub, Showder klub) dinnyét vesz. – Hogy válasszak? – kérdezte Kiss Ádám. – Ahogy akar – jött a válasz.

Kiss Ádám erre légycsapóval ütögette a maradék öt dinnyét. Az árus 25 éve árul dinnyét és azt mondta erre ,,dikk”. A dikk a parasztok wow-ja – legalábbis Kiss Ádám szerint. Illetve vészhelyzetben van ,,gyá” is.

http://youtu.be/tRNlmt-ZZT8

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.