2013050602

Rózsaszínű rendőrautó

2013050602Egy német nőnek kisebb gondjai akadtak a törvénnyel, miután Opeljét a vőlegénye ál-rendőrautóvá alakította.
A rendőrök feletteseikhez fordultak segítségért, hogy kiderítsék: legális-e a huszonhárom éves Maria Fisher rózsaszínű rendőrautója, amelyet Flensburgban állítottak meg. A csíkozás és a fényvisszaverő elemek teljesen élethűen sikerültek, ugyanakkor a “Polizei” (rendőrség) helyett a “Pozilei”, azaz álrendőr szó olvasható a gépkocsin.
– Az autó minden jelölése a helyén volt, a kollégáim elször azt hitték, valódi rendőrautót látnak, csaz azután tűnt fel nekik a szín. – mesélte Otto Koenig, rendőrségi szóvivő.
Maria kisebb bírságra számíthat, és el kell távolítania a fényvisszaverő elemeket, mielőtt újra használná a kocsiját. A hölgy elnézést kért, és hozzátette: ez egy meglepetésajándék volt a vőlegényétől, aki ihletet kapott, miután megnézett egy részt a  Pimp my Ride című tévéműsorból.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>