10 ok, amiért minden hónapban meg kell venned a Pistike viccújságot!

Egy embernek, aki nevet – nincs szüksége a beszédre. A nevetés: maga a szó, a beszéd!

1. Szeretem a hűséges, szerény, odaadó feleségemet, aki oly föltétlenül, kizárólagosan imád, hogy minden hónap elején megveszi a Pistike viccújságot, hogy ezzel is megédesítse életemet.

2. Jóízű, derűs kacagással csakis a Pistike viccújság tud nevetni, több, mint száz viccel, humoros írással.

3. Ha a Pistike vagy a Viccözön viccújság akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát! A munka megvár…

4. Addig boldog az ember, amíg minduntalan nevet valamin, mint a például a Pistike viccújságon, melyben több, mint 60 karikatúra található a hazai nagyágyúktól (Jelenszky, Szmodis, Tejlor).

5. Elmém könnyed, változékony és játékos; gyakran rajtakapom magam, hogy komédiázom. Arra még nem sikerült rájönnöm, hogy azért szeretek-e nevetni, mert minden hónapban megveszem a Pistike viccújságot vagy, mert megveszem a Viccözön viccújságot?

6. A Pistike viccújság nem titkolt célja, hogy megadja az embereknek a nevetés jelentette megkönnyebbülést. A Pistike viccújság gyógyszer lehet, akár az aszpirin. A Pistike viccújság 32 oldal tömény humor (16 oldal színes + 16 oldal fekete-fehér, piros kísérőszínnel.

7. Ha az ember képes nevetni a kicsinyességen és a szűkkeblűségen, akkor ez azt jelenti, hogy olvasta a Pistike viccújságot.

8. Az emberiség túlságosan komolyan veszi magát. Ez a világ eredendő bűne. Ha a barlanglakó vehetett, olvashatott volna Pistike viccújságot, a történelem egészen más lett volna.

9. Én az embert a nevetéséről ítélem meg. A varga röhög. A tudós csak mosolyog. A Pistike viccújság olvasója fennhangon hahotázik.

10. Amikor egy egészséges ember a Pistike viccújságot olvassa, az egész testével nevet, nem csak a szájával, nem csak a arcával. A lábujjától egészen a feje búbjáig, egyetlen organizmusként nevet, és lényéből a nevetés hullámai áradnak. Ezek a hullámok átjárják egész bioenergiáját, így az energia táncba kezd benne. Mi lenne hát velünk a Pistike viccújság nélkül?!

Ne feledd!
Ha már egyetlen érved sincs, a Pistike viccújság humora még mindig kisegíthet!

A bejegyzés kategóriája: Viccek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. zoltán szerint:

    menézem

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.