Három korsó sör

imagesAz ír férfi bemegy egy dublini bárba, rendel három korsó Guinness-t és leül a helyiség hátsó részében, iszik egy-egy kortyot mindegyikből egymás után. Miután imigyen mindhármat kiissza, visszamegy a pulthoz és még hármat rendel. A csapos így szól hozzá:
– Tudja, miután kiengedek egy korsóval, az hamarosan elveszti az aromáját; jobb lenne az íze, ha egyszerre csak egyet venne.
Az ír úriember így felel erre: (tovább…)

Bár

indexHajnali háromkor csörög a hotelporta telefonja. A recepciós kisasszony felveszi a kagylót. Egy borízű férfihangot hall:
– Kééérem szééépen! Mikor nyit ki a bááár?
– Délben uram.
Mire a férfi sóhajtva:
– Köööszönöm.
Egy óra sem telik el, csöng a telefon. Ugyanaz a hang, de még bizonytalanabbul beszél: (tovább…)

Logika

indexEgy nő vásárol a szupermarketben két liter 2,8%-os tejet, egy doboz tojást, egy doboz narancslét, egy fej káposztát, negyed kiló kávét és 20 dkg sonkát. Kirakja szépen sorban a dolgokat a pénztárnál a futószalagra. Mögötte áll egy részeg a sorban és nézi ahogy pakol. Amikor a pénztáros üti be a tételeket a pénztárgépbe, a részeg halkan megjegyzi:
– Te biztosan egyedül élsz.
A nő meglepődik a megjegyzésen, hiszen valóban egyedülálló. Végignézi a dolgokat amit vásárolt, de nem talál bennük semmi olyat amiből a részeg következtetni tudna az ő családi állapotára. Felülkerekedik benne a kíváncsiság és odafordul a részeghez:
– Tudja mit? Magának teljesen igaza van, de miből jött rá, hogy egyedül élek?
Erre a részeg:
– Abbó’ hogy ronda vagy!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.