MIT FŐZZEK MA? – MAGYAROS ZÖLDBORSÓLEVES VAJAS GALUSKÁVAL
Gasztronómia

MIT FŐZZEK MA? – MAGYAROS ZÖLDBORSÓLEVES VAJAS GALUSKÁVAL

Magyaros zöldborsóleves vajas galuskával Hozzávalók: 60 dkg hüvelyes zöldborsó, 5-5 szál sárgarépa és petrezselyemgyökér, 1 csomó petrezselyem, só, törött bors, 1 mokkáskanál pirospaprika, 3 dkg zsír, 7 evőkanál liszt, 1 tojás, 5 dkg vaj. Elkészítés: […]

konyha sütő férfi kisfiú
Burgonya

ZÖLDBORSÓVAL TÖLTÖTT BURGONYA

Zöldborsóval töltött burgonya Hozzávalók: 1 kg burgonya, 50 dkg konzerv zöldborsó, 5 dkg sonka, 10 dkg reszelt sajt, 5 dkg vaj, 1 dl tej, 1 csomó petrezselyem, só, cukor, törött bors. Elkészítés: A burgonyát héjában, […]