KEDVTELENÜL MENT A MUNKA, DE A KOLLÉGA MEGDUGOTT – ANDEE

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

Kicsit enervált voltam egész nap. Eléggé kedvtelenül ment a munka, nem is haladtam úgy, mint ahogy szoktam. Unottan hátra dőltem a székben és ekkor jött be az egyik kollégám.

Mögém állt, elkezdte masszírozni a vállam. Nagyon volt, amit jeleztem is neki. Mikor a nyakamat gyúrta, már sóhajtoztam halkan. Ekkor megszólalt a telefonom. Előre hajoltam, mert az asztal túl végén volt. Ő tovább tolt, rátette a hátamra a kezét és finoman az asztalra nyomott.

Felvettem a telefont elkezdtem beszélni az egyik partnerünkkel, mikor lassan felhajtotta a szoknyám, a farkát a puncimhoz dörzsölte és finoman, lassan betolta.

Nem tudtam sokáig beszélni azt mondtam a partnernek, hogy nemsokára visszahívom. A kolléga pedig viszonylag lassan dugott, de mindig tövig tolta belém a farkát, erősen nyomta hozzám, bent tartotta, majd kihúzta teljesen és ismét tövig rakta belém a farkát. Nem kellett sok idő és egy kellemes lágy elnyújtott orgazmusom lett.

Lerogytam a székembe, ő széthúzta a lábaimat, letérdelt és igen tempósan nyalta-falta-habzsolta a csiklómat. Most is hamar elmentem, de ez sokkal intenzívebb élvezés volt. Lefejtettem a puncikámról a fejét ő mellém állt, oldalra fordítottam a fejem és mivel pont a szám magasságában volt a farka ő megfogta a fejem és tele pakolta a számat.

Fogta az arcomat két kézzel és úgy dugta a számat, mint az elején a puncimat. Jó pár percig használta a számat / torkomat, amikor éreztem a nyelvemmel, hogy lüktet a farka. Ekkor gyorsított a tempón és hamarosan a torkomra küldte a tárat. Mikor minden lövést leadott, kintebb húzta a farkát és rászívtam magam a makkjára és szívtam, nyalogattam, dörzsöltem hozzá a nyelvem.

Elpakolta a ,,családi ékszert”, és ahogy bejött úgy ment ki szó nélkül. Kicsit még pihentem, majd feltöltődve, energikusan kikocogtam rágyújtani.

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 738 times, 1 visits today)
This content is available exclusively to members of Pistike2's Patreon at $2 2 or more.