ValóVilág: 7 Egyre inkább eldurvul Edina, Dani és Laci játéka, belefér az anyázás?

Lilu ezúttal kislányosra vette a figurát, és a bevezetőjében vagy 200-szor elismételte az ,,egyébként” szót. Ami egyébként rendkívül zavaró volt. De hát egyébként is kiszereti a szóismétlést? Egyébként…

Frigyre lép Oroszlán királynő VV7 Zsuzsa és Varacskos Disznó VV7 Maci

A ValóVilág 7-ben megtörtént az első esküvő. A feladatnak megfelelően Zsu párt választott magának, és Maci lett a szerencsés nyertes. Dani adta össze őket. Nagyon boldog volt, hogy oly sok viszály és harag után VV7 Zsuzsa és VV7 Maci lelke összeért. Oroszlán királynő Zsu megfogadta, hogy jobban rosszban kitart Varacskos disznó (VV7 Maci) párja mellett. Amíg a halál el nem választ… Varacskos Disznó VV7 Maci ugyancsak csak megfogadta, hogy hűséges lesz a hitveséhez, és jóban-rosszban, amíg a halál el nem választ kitart mellette. Zsu igenje után VV7 Maci láthatóan felszabadult, és boldogsága tükröződött az arcán. Nem is volt kérdés, hogy Daninak igen lesz az ő válasza is. A nagy boldogságban az ilyenkor szokásos házastársi első csók csak nem akart elcsattanni, ami nem Macin múlt – tegyük hozzá. Zsu sok puszival igyekezett kárpótolni. A ceremónia után villalakó gratulált az ifjú párnak.

20150110Zsu&MaciesküvőZsu is megkönnyebbült, hogy kapott egy férjet, mert a palást, a korona, az uralkodás kivette már minden energiáját, akkora a felelősség. Nagyon nagy teher: állandóan figyelni, áskálódni. Jó tehát ezeket a terheket most már a férjével, Varacskos Disznó VV7 Macival, a kancellárral megosztani. Azért voltak félelmei is, hogy mivel jár majd ez a házastársi kapcsolat a ValóVilág 7-ben.

VV 7 Macinak még sohasem volt házassága, ezért nagyon örült a frigynek. Rendkívül boldog volt, amiért egy ilyen szép lányt vezethetett az ,,oltárhoz”. Zsu nagyon szép lány, nagyon szépen csillogtak a szemei. Büszke volt rá, hogy ilyen gyönyörű felesége lett – áradozott Maci a riportszobában megilletődve. – Jó érzés volt – mondta el a monológja végén többször is, és a szemein látszott, hogy már a nászéjszaka jár a fejében…

Éljen az ifjú pár!

A ceremónia után jöhet a buli. Megszólal a villa hangszóróiból a The lion sleeps tonight örökbecsű, folyik a sör, a bor, a whiskykóla, a vodka… Éljen a királyi pár! Éljen a nép akarata! – hangzanak a jókívánságok a teli poharas alattvalók szájából.

Maci félve várta a bulit, mert megfigyelte, hogyha a ValóVilág7-be buli van, akkor reszketnie kell, hogy az alkohol mit hoz ki belőlük. Úgy gondolja, hogy az elején igazságosan elosztották a piát, hiszen mindenki elégedett volt. Jöttek a jó zenék is, és belecsaptunk a mulatságba – összegzett az újdonsült férj.

Kint Maci Dennis és VV7 Sir Robin táncol, bent főleg Fanni és VV7 Dóri riszál, tekergetik a zene ütemére a csípőjüket. Néhány légkörrel a fejében Dani az asztal mellett ülve elmondja Lacinak, hogy mennyire klassz gyerek, és maradjon is – kéri tőle kicsit akadozó nyelvvel. – Ha ilyen maradsz örökké, amíg itt vagy bent a ValóVilág7-ben, akkor mi egy nagyon jó kis csapat leszünk – mondja neki. Laci és VV7 Edina buzgón bológat. És örömmel nyugtázza, hogy az utóbbi időben a fiú stabilan hozza ezt a szintet. – Legyél hozzánk stabil – kérleli Edinka is barátját. Erre aztán isznak is egy-egy felest. Dani gyorsan el. Majd Edina rátapadt Laci szájára és csókolóznak… A csók után Laci elárulja Edinának, hogy bízik benne, de Ő más módszerekkel harcol. És Ő igazából csak Danival és Edinkával tartja majd a kapcsolatot. A többiekre – az ilyen emberekre – nincs szüksége. Edinát ez láthatóan megnyugtatta, így semmi akadálya se volt egy újabb csóknak.

Dani és Edina mindig figyel

Dani a riportszobában elárulta, hogy ő és Edina mindig figyel. Egy buli remek alkalom, hogy lássák ki merre, hány méter. Ilyenkor az alkohol hatására mindenkinek megered a nyelve. A buli alatt nagyon sok információt össze tudnak gyűjteni. Lacival kezd egy nagyon erős hármasuk összeállni. Ezért mentek be a nyugi szobába megbeszélni a dolgokat. Vagyis inkább taktikai értekezletet tartani.

20150110edina&zsuAlig egyeznek meg azonban abban, hogy koncentráljanak az előttük álló feladatra, és nagyon össze kell tartaniuk a ValóVilág 7 második felére, ha végig akarják vinni az elképzeléseiket, amikor megérkezik a láthatóan fáradt Zsu. És mivel a nyugi szoba az Ő tulajdona megkér mindenkit, hogy menjen ki. És szórakozzon jól. A triumvirátus azonban nem mozdul. Dani megkérdezi tőle: – Undorítónak tartasz minket? – Nem – a válasz. Amitől a többiek úgy gondolják, hogy őszinteségi 5 percet kell tartani. Dani szerint Zsu nagyon jó játékos. És megbocsájtotta volna neki, ha az 5-be robbant, de hogy miért kellett már a 9-be robbantani? Ezt nem bírja elfogadni. Nincs bizalma a VV7 Zsuzsa iránt. Edinka mintha Dani visszhangja lenne, a leghatásosabb szavakat megismétli: bizalom, eljátszottad, csalódtunk. Lelkileg és érzelmileg is – állítja Edina. A királynőt ez olyannyira meghatja, hogy elvágódik, és időnként igazgatja a miniszoknyáját, hogy minél kevesebb látszódjon ki a szoknya alól. Láthatóan fáradt, és már unja hallani Dani, Laci és Edinka mindennapos monológját.

Fanni 10 perc múlva jöhet dugni

A történet ezen pontján Fanni robban be a nyugi szobába, és bár tudja, hogy zavar, de kéri menjenek ki a nyugi szobából, hagyják abba a spiclis megbeszélést. Amit persze Laciék üvöltve tagadnak. Laci közli vele, hogy adjon 10 percet és utána jöhet dugni. Fani nem dugni akar, hanem azzal az emberrel együtt lenni, aki számít neki. Jól van, 10 perc és kefélhetsz – ígéri üvöltve Dani. Fanni megjegyzi, hogy kíváncsi lenne miről beszélnek. Mire a többiek: – Akkor hallgatózzál b. meg! Egyébként meg arról, amiről odakint is. A hangos vita alatt Zsu édesdeden szunyokál. Miután megígérik Fanninak, hogy 10 perc múlva jöhetnek, már úgy nézett ki, hogy megnyugszanak a kedélyek. Amikor Dani megjegyezte, hogy ma még együtt aludhatnak, de egy napon kint kell hagynia Dennist. Fanni ezen persze bepipult, kikérte, hogy Dani hogy mondhat ilyet. Majd Dennis hagyja kinn Danit. Edina pedig örömében rámászott Lacira és vadul csókolgatni kezdte.

Fanni rohant be a nappaliba a hírekkel, és elmondta a többieknek, hogy azt ígérte a Dani, hogy kint fogja hagyni Dennist. Amiért a bejövetelkor mondta meg Dennis a barátnőjének, hogy vége a kapcsolatuknak és így megszégyenítette a lányt. – Majd meglátjuk! – válaszolta dühösen Dennis.

Zsu alszik, Edina fortyog

A nyugi szobában Edinka még mindig mondja és mondja a sirámait, sérelmeit Zsunak. Annak a Zsunak, aki láthatóan alszik és nem hall belőle semmit. Mindez persze Edinkát nem zavarja, mert Ő igazából nem Zsunak, hanem a kamerának, a nézőknek játszik, beszél. Ekkor érkezik Dennis és Maci. Dennis kérdezi, hogy jöhetnek-e már aludni? Laciék tíz percet kérnek. Edinka közben az alvó Zsu mellett térdepel és úgy kéri számon. Időnként üti a padlószőnyeget, de Zsut mindez nem érdekli, mert alszik. Dennis és Maci érthetetlenül, és nem kicsit bolondnak nézik Edinkát. Aki megérezve ezt a nyitott ajtón a fájdalmait magával vive távozik.

Dennis arra kéri Danit, ha valami baja van vele, akkor azt a szemébe mondja, és ne a háta mögött beszélje ki. Ne Fanninak mondja. Edinka már éppen letagadná, hogy Dani barátja ilyet mondott, amikor Dani beleállt a vitába és vállalja, hogy undorító, szaralaknak tartja amiért a volt barátnőjét így megalázta, és nem érdekel senkit Dennis magyarázkodása. Közben VV7 Maci megpróbálta talpra állítani Zsuzsát, de az újra összerogyott. Dani ezalatt felhánytorgatta, hogy Dennis nem áll bele a vitákba, elbújik Fanni mögé.

Dani beállt Dennisbe

Dani a riportszobában elárulta, hogy azért ment bele Dennisbe, mert már unta, hogy mindenki csak osztja az észt. Szerinte Dennis egy sunyi ember.

A Dani – Dennis vita a nappaliban folytatódott. Dani nem kertel, „szar alaknak” tartja a komiszt, azért, amit az ex-barátnőjével tett a beköltözéskor. Mondtad neki, hogy vége van? Dennis reagál: megtudta, amikor kellett… Dani élből az arcába tol egy laza „akurvaanyádat” dicséretet. – Az én kurva anyámat? – kérdez vissza Dennis. Dennisben megy fel a pumpa, szíve szerint a hegylakó arcába lépne. Majd röhög egy jót Macival Danin. Mind a ketten érezték, hogy ez egy provokáció. Hátha elsül Dennis keze, és akkor már mehet is ki a ValóVilág 7-ből. A kurvaanyázást mind a két fiú erősnek tartja.

Dennis a riportszobában úgy fogalmazott, amikor Dani a szájára vette édesanyját, akkor el kellett számolnia ezerig, hogy ne üsse meg. De közben rájött arra is, hogy ez a kurvaanyázás a Dani szegénységi bizonyítványa igazából.

Dani meg ha már belekezdett, nehogy már itt megálljon: Fanninak könyörög: nyisd már fel a szemed, te! Fanni erre kijelentette, hogy hisz Dennisnek, bízik benne. Megérkeznek a többiek is. Dennis számon kéri Danin, hogy miért szidta az anyját. Beszáll Dennis, beszáll Edina, üvöltöznek. Fanni teszi mindezt úgy, hogy tele a szája kajával: – Bármilyen köcsög, szerencsétlen és egy szoliimádó picsa vagyok, el fogok jutni a Top 3-ba!

Edina kimondja

Edina pedig kimondja: – Fanni, ha nincs Dennis, te nem vagy játékban! Nna több se kell a szoliimádónak, ordít: „rohadj meg, te kis kurva! Zsu kivisz és kint is hagy!” Edina kiröhögi. Fanni befenyít: mindenkit „kint hagyok a g*cibe!”

Edina nem érti miért ribancozta le a vita hevében őt a Fanni. Erre csak annyit tud mondani; bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű.

A nyugi szoba ajtajában Maci, Dennis és Fanni azon tanakodnak, hogy miért választotta vajon Dani ezt a harcmodort. Maci szerint csak egyszerűen részegek, nincs benne semmi taktika. Maci el, de Fanni még percekig nem bírt napirendre térni afelett, hogy Dani azt mondta neki, hogy Dennis csak kihasználja. Dennis védekezésül arról beszélt, hogy a ValóVilág7 csak egy játék, de Ő szereti Fannit. Majd megnyugtatásul megígérte szerelmének, hogy kiviszi a villából mindegyiket, és kint hagyja őket.

Laci, csicska vagy! Büdös buborék!

Edina hálóban viháncol, ilyen egy jó buli, mindenki mondja mindenkinek, azt se tudja, hogy miért. Lacinak mesélik a történteket, Laci arcoskodik, f@szfejnek nevezi a többieket. Dóri: – Neked csak a szád jár, egyikre se mertél jelet tenni, mert egy csicska vagy! Laci erre neki esik Dórinak, amire szaftos szidalom a válasz. Zsu próbálja átölelni, leállítani hálótársát, de nem nagyon lehet. – Büdös buborék! – és ezt mindenki tudja – üvölti a fiúnak.

Fanniék ezúttal nem szexelnek, hanem lelkiznek. Fanni még mindig dohog, mert Ő nem amiatt van még mindig bent, mert Dennissel van. Dennis csitítja, hogy az a lényeg, hogy szeretik egymást. Erőt kell venni magukon, és nem figyelni rájuk.

Ébredezés másnap: Zsu még az esti szettjében. Dóri egy szál punciban meséli el a hálóban történteket Dennisnek. Maci újfent emlékezteti a többieket, hogy ez megint durva bulika volt. Fanni állítja, ő jól érezte magát, Edina kontráz: jah, azért ribancoztál le. Fanni vállat ránt.

Hát megesik, hogy a csiga is elesik

– Legközelebb azért válogasd meg a szavad, ha iszol! – tanácsolja az erdélyi lány. Dóri továbbra is csicskának tartja őket, hagyjuk egymást békén, gyerünk párbajozni, és kész. Zsu feléled, felveszi a palástot, előkapja az emlékeit: kihasználtátok a helyzetet és megaláztatok.

Jöhet a savlekötő reggelizés, Zsu a főhelyen, elégedetten falatozik, amikor a kullancs Dani odalép, se szó, se beszéd, elcsen egy falatot a tányérról. Kap is az arcára, te, szemtelen! Kimegy cigizni, Edina update-eli, hogy épp csicskának tartják őket. Danit pont nem érdekli, nem bán semmit. Ezek be vannak tőlünk szarva – összegzi az elmúlt 12 óra tapasztalatait.

Tisztázni az anyázást

Dennis és Dani beülnek a nyugiba, csak tisztázni kéne ezt az anyázást. Azért elítélsz, mert kidobtam a nőmet élő adásban? Nem ítéllek el, csak akkor te se ítélkezz Laci felett, hogy hogyan viselkedik a nőkkel, mert te se vagy patyolat. Amit édesanyádra mondtam, azért meg bocs – esedezik a hegylakó. Edina számára megszűnt a királyság. Laci és Dani helyesel, és kokettálgatnak tovább a nyugiban, bojkottra készülnek, számukra hiteltelen a királynő. Levél: mindenki induljon ablakot pucolni. Zsu kiosztja a helyiségeket, Dani naná, hogy nem ott akar suvickolni, ahol a királynő mondja. Edina kávézna egyet, az oroszlánkirálynő ezt viszont megtiltja neki. A struccot nem érdeklik a királyi törvények, és bedobja a mikróba az erős feketéjét. Zsu kongat. Dani reakciója: ehhez nagyon értesz, meg a mártírkodáshoz. Jössz itt a gyerekeddel, sajnáltatod magad. Zsunál eddig tartott a béketűrés, kiabál:
– Na, öregem, itt ástad el magam, mert én a gyerekemmel nem jövök!

20150110 Edina szomorú nagypapaZsu sír, Dani azért is továbbprovokálja. A helyzet súlyát az érzékelteti a legjobban, hogy még Maci is megvédi Zsut, és nyugalomra inti Danit. Majd a királynő elvonul a férjurával, hogy lehiggadjon, és átbeszéljék, hogyan osztják ki a feladatokat. Dani és Edina nem bírnak magukkal: szó nélkül bevonulnak a nyugiba utánuk. Zsu kéri őket, menjetek ki. Edina nem ijed meg a szigortól.
– Máglyára velem, visszaeső bűnöző vagyok!

Edina marad, folytatja tovább a játékot

Lilu adás közben és a végén bekapcsol a Villába, szomorú hírt kell közölnie: Edina nagypapája meghalt. Az erdélyi lány nem talál szavakat a fájdalmára, és tudja, hogy most otthon kellene lennie, de szeretne küzdeni és tovább folytatni a játékot.

Forrás

A bejegyzés kategóriája: ValóVilág 7
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.