1020 DOLLÁRT FIZETTETETT LORIDÁVAL AZ ÉTTEREM AZ ASZTAL LEMONDÁSÁÉRT

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

DX214541020 ausztrál dollárt – mintegy 240 ezer forintot – fizettetett az étterem az asztal lemondásáért.

 

1020 dollárt számoltak fel neki a lemondásért

 

Lorida Quiambao a születésnapját szerette volna megünnepelni a melbourne-i Navi nevű előkelő étteremben. Foglalt egy hat fős asztalt. 48 órával korábban azonban rosszul lett, annyira betegnek érezte magát, hogy inkább lemondta a foglalást. Ezek után igencsak megdöbbent, amikor kapott egy e-mailt, amelyben tudatták vele, hogy több mint 1000 dollárt számoltak fel neki a lemondásért.

 

Egyetlen hatszemélyes asztaluk van, ami az étterem egynegyedét teszi ki

 

Quiambao a Facebookon írta meg a történetet, amit később a lapok is átvettek, a bejegyzésből kiderül, hogy az étterem anélkül terhelt hatalmas összeget a kártyájára, hogy előtte egyeztettek volna vele. Julian Hills séf és tulajdonos később a közösségi médiában azt írta, egyetlen hatszemélyes asztaluk van, ami az étterem egynegyedét teszi ki. Mindent megtesznek, hogy betöltsék az asztalt, és ha ez sikerül, visszatérítik az összeget Quiambaónak.

Találhattak valakit a helyére, és visszatérítették a pénzét

 

A nő a legfrissebb posztjában arról írt, nem állt szándékában besározni az éttermet. A bejegyzésből kiderül, hogy találhattak valakit a helyére, és visszatérítették a pénzét, ugyanakkor az étterem továbbra sem kereste meg őt.

Forrás

 

 

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 23 times, 1 visits today)
Liked it? Take a second to support Pistike viccújság on Patreon!
Become a patron at Patreon!