EROTITKOK – A STOPPOS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

(EROTITKOK) Helló, a haveroknak csak Rozsé vagyok, leginkább azért, mert szeretem a rozét… Ebben az időben, amikor az én sztorim játszódik, 17 éves voltam, és szabadnak éreztem magam, mint a madár, igyekeztem így is élni.

 

Segítettem a ház körül

 

Anyám és apám tiszteletben tartotta – mi mást is tehetett volna – , hogy a saját értékrendemnek megfelelően, a saját normáim szerint szeretnék élni. Amikor szükség volt rá segítettem a ház körül, elvégeztem minden otthoni munkát, normálisan jártam középiskolába, és a képességeimnek megfelelően tanultam.

 

Lovém az nem volt

 

A szabadidőmben rengeteget túráztam a közeli Pilisben, és eljártam a főváros környéki bulikba, koncertekre. Persze csak is olyanokba, amelyekre be lehetett lógni, ahol tudtam potyázni, mert mondanom sem kell, hogy lovém az nem volt. A csajok miatt néha eljutottam diszkókba is, igaz, szerettem táncolni. De még így sem jött el az életemben a nagy pillanat, amely mindenkinek csak egyszer adatik meg… Sajnos, 17 évesen még szűz voltam, miközben az osztály legalább 70-80 százalékának már volt dolga lánnyal. Elmondásuk szerint…

 

Nem állt meg senki

 

A családunknak volt egy autója, amivel nem vállalkozhattam volna Magyarország körbe utazására, de a szomszédos városba alkalmanként átmehettem volna… Ha lett volna jogosítványom, de nem volt. Így ahhoz, hogy láthassam a csajom, vagy meg kellett kérnem az egyik haveromat, vagy stoppal kellett átmennem. Ha jobban visszaemlékszem olyan is volt, hogy gyalog tettem meg az utat, mert hiába integettem, nem állt meg senki az éjszakában. A közúton ez 15-18 kilométeres sétát jelent. Ha volt elég merszem és átmenten erdőn-hegyen, akkor 10-12 kilométeres túra volt. Mindezt éjszaka, egyedül, zseblámpával…

 

Végre szerencsém lesz

 

A barátnőm nem volt szépségkirálynő, de én szerettem. Velem egy idős volt és a szülei rendkívül szigorúan fogták, de ha nem voltak a közelben, akkor azért jókat ,,beszélgettünk”. Valahogy bíztam benne, hogy ezen az estén végre szerencsém lesz, és a cipzár enged majd egy keveset. Este nyolcra beszéltük meg, az egyik haverom vitt át… Meglepetésemre a szülők még otthon voltak. A barátnőm nyugtatott, hogy ne aggódjak, meghívásuk van, látta őket készülődni. Ahogy teltek-múltak a percek egyre biztosabbnak tűnt, ha a beígért magunkra maradásból nem lesz semmi… Egy idő után nem tehettem mást, jó éjszakát kívántam és elköszöntem.

 

Hová mész?

 

Elindultam haza, bíztam benne, hogy nincs még túlkésőn, valaki csak felvesz. Alig, hogy elhagytam a város, amikor elkezdett esni az eső… Na, gondoltam, ennyit a fene nagy szerencsémről… Kb. egy kilométert gyalogoltam, amikor egy Opel, benne egy rokonszenves nő állt meg mellettem.

– Köszönöm – mondtam, miután beültem az autójába. – Nagyon eláztam volna, ha ebben az időben kellett volna haza kutyagolnom.

– Hová mész? – kérdezte a hölgy.

Elmondtam neki, hogy a következő városig, és elkezdtünk beszélgetni. Érdeklődve és barátságosan kérdezgetett, én pedig igyekeztem teljes mondatokkal válaszolni. Közben persze felmértem, hogy milyen, mint nő… Elég tetszetős negyvenes… Az illata nagyon élénk volt, ami teljesen beindított.

 

Van egy velem egyidős lánya

 

Elég nyitottnak tűnt, megtudtam, hogy Jolán a neve. Férjes, van egy velem egyidős lánya, egy ingatlanos cégnél dolgozik, ahol befektetés a szakterülete. Ahogy haladtunk előre egyre jobban tetszett. Bevallom azon gondolkoztam, vajon milyen lehet ruha nélkül? Nagyon ízlésesen volt felöltözve, a dekoltázsa mágnesként vonzotta a szemem. Ő az életkoromról kérdezett, és arról, hogy mit keresek este 10 után az utcán.

 

A szüleim elutaztak a hétvégére

 

Azt hiszem észrevette, hogy milyen tisztelettel, érdeklődve beszélgetek vele és ez tetszett neki. Ahogy beértünk a városba nem kérdezte meg, hogy merre lakom. Viszont a lábamra tette a kezét és azt mondta:

– Ha van valami ötleted, hogy hol lehetnénk együtt, akkor odavinnélek… – tért a tárgyra,

Alaposan meglepődtem majd gyorsan válaszoltam:

– A szüleim elutaztak a hétvégére, így szabad a kérónk.

Ezek után már útbaigazítottam, gyorsan hazaértünk.

 

,,Soha nem fogsz elfelejteni”

 

Míg beálltunk a kocsifeljáróra elmondta, hogy szereti a fiatal férfiakat, és hogy férje nem elégíti ki rendszeresen az igényeit. Aztán hosszan csókolóztunk, majd megkérdezte, hogy voltam-e már valaha idősebb nővel? Amikor nemet mondtam, azt mondta: ,,soha nem fogsz elfelejteni” és kuncogott. Amikor a bejárati ajtó túloldalán voltunk szorosan magához húzott. A belső fényben realizáltam, hogy milyen csinos, még felöltözve is. Imádni való volt rövid, szőke hajjal, gesztenye szemekkel, és hívogató ajkakkal. Ugyanolyan magas volt, mint én… A testünk úgy illeszkedett egymáshoz, mint két kicsi legó.

 

Nagyon szép, méretes

 

Nem tudom meddig álltunk ott szenvedélyesen csókolózva és egymást simogatva, míg megkérdeztem tőle, kér-e valamit inni?

– Még nem, most előbb még másra vágyok – mondta a és sejtelmesen elmosolyodott. Letérdeltem, megoldotta az övemet és lehúzta a nadrágomat. Megbabonázva néztem, ahogy elővette a farkam…

– Nagyon szép, méretes – mondta miközben felnézett rám, aztán a szája rámozdult a farkamra és elkezdte szopni. Éreztem, ahogy a nyelve a szerszámomon jár körbe-körbe.

 

Engedd a számba…

 

Nóra, ahogy a szájával kényeztette a farkam egyre jobban keményedtem. Egyszer csak kivette a szájából a farkamat és így szól:

– Engedd a számba… Tudom, hogy az ilyen fiatal fiúk hamar készen állnak majd a második menetre…

Határozottan megfogta a farkam és elkezdett rejszoltatni. Amint látta, hogy mindjárt elélvezek újra bekapta a farkam. Pont jókor… Teljesen olyan érzés volt, mintha a farkam mélyéről szívná ki az ondóm. Telepumpáltam a száját, Nóra felnyögött és nyelt… Amikor végeztem felsegítettem és megtörölte a száját.

– Most elfogadom az italt! – mondta.

 

Gyönyörű farkad van

 

A konyhába menünk. Nézegettem, hogy mi van a hűtőszekrényben, de ő csak vizet kért. Míg pohárért nyúltam ő alám nyúlt és elkezdett a heréimmel játszani.

– Gyönyörű farkad van… – mondta miközben a vizet kortyolgatta.

Időközben a heréimről áttért a farkamra. Én elég amatőr módon nyúltam a puncijához.

– Nincs semmi baj – mondta biztatóan. – Lazíts, menjünk a szobádba, hosszú még az éjszaka…

 

Gyere, bassz meg!

 

Szenvedélyesen csókolóztunk, aztán az ágyra ülve gyorsan megszabadultunk a ruháinktól. Ujjaimmal végigsimítottam a nedves fanszőrzetét… Aztán a fejemet odahúzta a puncijához.

Ezt egy kicsit szívogasd – mondta, és a szám a duzzadó csiklójával játszott. Gyorsan becsúsztattam egy majd még két ujjamat a nedves puncijába. Miközben nyaltam három ujjal dolgoztam a pinájába. Egyre gyorsabban vette a levegőt, a teste megremegett. Akkor még nem tudtam, de most már tudom, hogy orgazmusa volt. Tovább nyaltam és a három ujjam dolgozott benne egészen addig, amíg ki nem adta az utasítást:

– Gyere, bassz meg!

Nyomd tele a pinám

 

Én felegyenesedtem, a farkam könnyedén becsúszott a nedves puncijába, hamarosan a lábai körém fonódtak, a karjai pedig fel- alá mozogtak a hátamon, miközben egyre erősebben basztam. Többszőr is megcsókolt, majd elfordította a fejét. Nem számoltam hány orgazmusa volt… Végül a lábai elernyedtek, a két kezével erősen magához húzta a fenekem.

– Nyomd tele a pinám gecivel – kérte.

Éreztem, hogy én is egyre közelebb vagyok a tetőponthoz, és az ondóm, mint a láva tört ki belőlem, megtöltve a pináját.

 

Ez volt a legjobb szex

 

Amikor visszanyertük a nyugalmunkat, így szólt:

– Köszönöm! Ez volt a legjobb szex, amit valaha is átéltem…

Nóra elmondta, hogy minden nagyon szuper volt, de most mar mennie kell. Nem akartam, hogy elmenjen, de tudtam, hogy haza kell mennie… Készülődés közben megkérdezte van-e barátnőm, vagy szexpartnerem. Nemet mondtam mind a két kérdésre.

 

Kirúgom a barátnőmet

 

Mielőtt elment megesketett, hogy soha senkinek nem mondom el. Aztán a táskájába nyúlt és adott egy névjegykártyát. Arra kért, hogy hívjam fel az irodájában, és egyeztessünk újabb ,,időpontot”.

– Bárcsak több időm lenne – mondta, majd búcsúzóul megszorította a farkam. A férjem otthon vár rám – mondta mintegy mentegetőzve.

Vágyakozva néztem, ahogy beszáll a kocsijába. Arra gondoltam, hogy kirúgom a barátnőmet és több időt szentelek Nórának. Mindent meg akartam tanulni tőle…

 

Bakter – Erotitkok – Felnőtt mesék – Pistike viccújság

 

A kép illusztráció!

 

A cikk cselekménye kitalált történeten alapul. A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve. Kérjük, senki se keressen egyezést sem az emberekkel, sem pedig a helyekkel, helyzetekkel kapcsolatban.

 

Van egy érdekes történeted? Megosztanád velünk? Írd meg a pistike@pistike.hu címre!

 

 

MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR

OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!

Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.

https://laptapir.hu/magazin/pistike

Egy lap áráért akár 1000 magazint is olvashat!

 

 

NAPI VICCLEVÉL FELIRATKOZÁS

https://pistike.hu/feliratkozas/

 

 

MÁSOK EZT OLVASSÁK!

 

 

EROTITKOK – SŰRŰN JÁROK A NŐGYÓGYÁSZHOZ, DE NEM GYÓGYÁSZATI PROBLÉMÁKKAL

https://pistike.hu/erotitkok/surun-jarok-a-nogyogyaszhoz-de-nem-gyogyaszati-problemakkal/

 

EROTITKOK – SZEXCSET AZ ONLINE REXEN, ÉS AZTÁN PEDIG ÉLŐBEN… – ANDEE

https://pistike.hu/erotitkok/szexcset-az-online-rexen-es-aztan-pedig-eloben-andee/

 

EROTITKOK – A KÖNYV A LEGJOBB BARÁT!

https://pistike.hu/erotitkok/a-konyv-a-legjobb-barat/

 

EROTITKOK – ELAKADTUNK, DE LEGALÁBB KIDERÜLT, HOGY TETSZEM NEKI

https://pistike.hu/erotitkok/elakadtunk-de-legalabb-kiderult-hogy-tetszem-neki/

 

EROTITKOK – FOCIDRUKKEREK – NEM IGAZÁN JÖTT BE NEKEM A SRÁC – MÉG SOHA NEM CSINÁLTAM AUTÓBAN

https://pistike.hu/erotitkok/focidrukkerek-nem-igazan-jott-be-nekem-a-srac-meg-soha-nem-csinaltam-autoban/

 

EROTITKOK – SÜRGŐSSÉGI MOBILSZERVIZ

https://pistike.hu/erotitkok/surgossegi-mobilszerviz/

Pistike 2024 05 ho39

(Visited 676 times, 1 visits today)
This content is available exclusively to members of Pistike2's Patreon at $2 2 or more.