EROTITKOK – A SZERELMEMÉRT MINDENT… FŐLEG, HA AZ ILYEN KELLEMES…

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

(EROTITKOK) Endim, az én drága Endim aznap is vidáman jött haza, mint az utóbbi időben oly gyakran. Egyre jobban szeretett munkába járni, mert végre főnöke értékelni kezdte a képességeit és egyre több olyan feladatot kapott, amelyek valóban méltók hozzá. Ma pedig:

 

Az előző főnök semmibe vette

 

– Nem fogod elhinni, édesem, de a főnök ma fizetésemelést adott! – kérkedett kissé rátartian, de én nem néztem le érte, megérdemli már a sok rossz után.

Három éve dolgozott ezen a helyen és a meós feladatkörnél nem tudott feljebb jutni, bármilyen jól végezte is dolgát. Az előző főnök semmibe vette, sőt, szerintem direkt tartotta lenn, mert nem volt neki szimpatikus.

– Akkor most már végre megveheted azt a Hugo Boss kabátot, amire annyira vágysz! – csókoltam meg a homlokát, mert tényleg mindig csak rám áldoztuk a fizetéseinket, magát mindig hátra sorolta.

 

Erotitkok 2022 09 hoVÁSÁROLD MEG MINDÖSSZE 990 FORINTÉRT A 40 OLDALAS EROTITKOK MAGAZINT A PISTIKE WEBSHOP-BAN!

Lebilincselő történetek melyek bárhol kezdődhetnek, és általában az ágyban végződnek. Lopott pillanatok, lopott csókok és ölelések… Családban marad, tuti jól szórakozol! Újságárusoknál nem kapható, de online IGEN! Vedd meg most!

https://pistikeshop.hu/erotitkok

 

Endre, legyen szíves…

 

Igen, és a nyáron elmehetünk Ibizára… – lelkesedett tovább, de megállítottam.

– Azért annyira ne szaladjunk előre, drágám, még csak október van…

– Nem is hiszed, mennyire örülök! Ez az új főnök, a Henrik… Mintha én lennék rögtön a helyettese úgy viselkedik velem!

Leült a kanapéra és a főnökét kezdte utánozni:

– Endre, legyen szíves, nézzen a körmére a hatos csoportnak, valami probléma lehet, mert egy hónapja visszaesett a termelés… Endre, kérem, nézze meg, hogy a franciák mikor küldik a beígért alapanyagokat…

 

Ez a fickó jól csinálja a dolgát

 

– Milyen fontos ember lettél, látod? – ültem le mellé, megfogtam a kezét és vállára borultam.

Mindketten huszonöt évesek vagyunk, és érettségi óta együtt élünk, lassan hetedik éve. Ezt szokták mondani fordulópontnak. Akkor most a sok rossz után végre jön egy kis jó.

– Ideje volt… – sóhajtott és ő is megsimogatott. – Ha így haladok, harminc éves koromra valóban én lehetek a főnökhelyettes…

– Vagy a főnök… – tromfoltam meg, de ő elnevette magát.

– Azt azért nem. Ez a fickó nagyon jól csinálja a dolgát és még csak ötven éves. Ha a világgazdaság kitart és a cég megy, ő fog ülni a főnöki székben még húsz év múlva is.

Fél év nélkülözés után…

 

– Te pedig közvetlenül mellette…

– Az lehet… – emelte rám büszke tekintetét Endim és hosszan csókolóztunk, majd magáévá tett a kanapén, fél év nélkülözés után. Eddig életkedve is alig volt, s kezdett elhanyagolni, úgyhogy éreztem, be kell vetnem a képességeimet az érdekében, ha nem teszem, halálra dolgozza magát és a nagy idegeskedésben még összeszed nekem valami halálos betegséget. Azt meg nem szerettem volna, hiszen imádom ezt a bohókás fiút.

Így amikor pár hónapja megtudtam, hogy anyám egyik távoli rokona lesz a cég új igazgatója, azonnal felhívtam és találkozót kértem tőle.

 

Te kis szépség

 

A házába invitált, amely Budán állt a legpazarabb környéken. Kis rozoga Fiat Puntómmal hajtottam fel hozzá és befordultam a hatalmas udvarra, mely a csicsás házat fogta körbe.

– Anita! Ezer éve nem láttalak – ölelt át hosszan, melegen és én is örömmel tartottam karjaim között. – Talán a gimnáziumi ballagásodon találkoztunk utoljára…

– Igen, nekem is így rémlik – mosolyogtam, mikor hossza nézte az arcom, majd tetőtől talpig végigmustrált.

– Na, hát gyere, igyunk valamit a viszontlátás örömére, te kis szépség.

 

Jöttöm igazi oka

 

A bárpulthoz invitált és elém pakolt pár üveg italt.

– Bourbon? Old Virginia Whiskey? Brockmans Gin?

– Ki sem tudom mondani a neveiket, Henrik bácsi…

– Úgy emlékszem, a ballagásodon összetegeződtünk, szívem…

– Igaz, Henrik – bólintottam és kiválasztottam a Gint.

Iszogattunk, beszélgettünk a régi emlékekről vagy egy órán keresztül, aztán végre rátértem jöttöm igazi okára.

 

Más lenne a helyzet, ha te kérnél tőlem ilyesmit…

 

– Nem fogok köntörfalazni, Henrik, a barátom, vagyis már a vőlegényem: Endi… régóta dolgozik nálatok meósként. És hát jóval nagyobb képességei vannak, csak az előző főnök utálta…

– Óh, a gazember!

– Igen… Undorító egy pasi volt, visszataszító és egy céges bulin, ahová Endivel mentem, felajánlotta, hogy ha kedves leszek hozzá, akkor előlépteti Endit… Bizonyára ismerted, milyen hányinger fazon volt… Veled egy napon sem lehet említeni…

– Igen, egyetértek… Megértem, hogy nemet mondtál. – bólintott szigorúan Henrik.

– Mindjárt más lenne a helyzet, ha te kérnél tőlem ilyesmit… – ültem közelebb hozzá és ő átkarolt, rögtön értett a szóból.

 

Mindent megteszek a boldogságodért

 

– Biztos vagyok benne, hogy hétfőtől Endi a legjobb feladatokat fogja kapni…- nyúlt a melleim felé és sokáig masszírozta, míg meg nem keményedett a mellbimbóm és a farka mozogni kezdett nadrágjában. – Micsoda csodás mellek… Kár volna értük…

– Ugye? Szeretném, ha Endi boldog lenne, visszanyerné az életkedvét, hiszen az nekem is jó… lenne… uhmmm… – nyögtem, mert nyelve pörögni kezdett a bimbómon és ettől mindig megőrülök. Hátra dőltem, hagytam, hogy végigcsókoljon a köldökömig, majd kibontsa a farmerem és lehúzza rólam.

– Mindent megteszek a boldogságodért, kicsim… – suttogta és én nagyot nyújtóztam elégedettségemben.

 

Fem20220801VÁSÁROLD MEG MINDÖSSZE 499 FORINTÉRT A 40 OLDALAS FELNŐTT MESÉK MAGAZINT A PISTIKE WEBSHOPBAN!

Történetek férfiaknak és nőknek, férfiakról és nőkről… Bulikról, nyaralásról, szomszédokról, munkahelyről, kórházból… Egyszóval mindenhonnan, ahol lehet szerelmeskedni, vagy nem… Lebilincselő olvasmányok! Újságárusoknál nem kapható, de online IGEN! Vedd meg most!

https://pistikeshop.hu/felnott-mesek

 

Nagyon jó a faszod, Henrik…

 

– Néha már fel sem áll Endimnek – panaszkodtam, ahogy a bugyi is lekerült rólam és beletúrta arcát combjaim közé.

– Szegény… – szuszogta a férfi és elém térdelt, kibontotta saját nadrágját. – Meglátod, ha becsülni fogják a munkahelyén, úgy meg fog baszni, mint én most.

– Az finom lesz… – tettem szét a lábaimat és vártam, hogy belém nyomja a farkát. Rég nem éreztem ilyet, jól esett és nem kellett színlelnem, hogy élvezem a dugását. Minden egyes mozdulatától egyre jobban fehevült a testem, csiklóm megduzzadt és vagy háromszor elélveztem alatta.

– Nagyon jó a faszod, Henrik… szívesen találkozom veled máskor is, ha úgy gondolod.

– Én pedig szívesen egyengetem a vőlegényed karrierjét a cégünknél. Nem venném szívemre, ha elkallódna. – nyalogatta meg közben a lábujjaimat és kezeimbe nyomta pulzáló péniszét, mely még hüvelyemtől volt nedves. – Szopd ki, drágám… már mindjárt jön…

 

Mikor találkozunk legközelebb?

 

Nem teketóriáztam, felültem és erőteljes szájmunkába kezdtem, amit hálás fejsimogatással és sóhajtásokkal jutalmazott. Végül beindult és öt-hat kilövellésig meg sem állt, önkéntelenül is mozgott a számban, szemei fenn akadtak, száját kitátotta, nyögött az élvezettől.

– Remélem, az esküvőtökre is meghívsz majd, szívem… – mondta még, amint elcsomagolta lankadó péniszét a gatyájába és én is öltözni kezdtem. – Addigra Endre bizonyára előrébb lép majd a ranglétrán és a fizetését is megemelem. Mi mikor találkozunk legközelebb?

– Bármikor, Henrik, hívj, és jövök… A szerelmemért mindent… Főleg, ha az ilyen kellemes…

Té – Embermesék – Erotika – Erotitkok – Életmesék – Élettörténetek – Felnőtt mesék – Felnőtt mesék klub – Forró ágyak – Hálószoba titkok –Szex – Szextörténetek – Titkos vágyak – Pistike viccújság – Szenvedély

 

A cikk cselekménye kitalált történeten alapul. A történet szereplői kitalált személyek, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve. Kérjük, senki se keressen egyezést sem az emberekkel, sem pedig a helyekkel, helyzetekkel kapcsolatban. A történeteink szereplői valamennyien vagy 18 évesek, vagy elmúltak 18 évesek.

 

A címlapkép illusztráció!

 

 

NAPI VICCLEVÉL FELIRATKOZÁS

https://pistike.hu/feliratkozas/

 

 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

 

EROTITKOK – ÉBREDÉS UTÁN

https://pistike.hu/erotitkok/erotitkok-ebredes-utan/

 

EROTITKOK – AMI MÉG A TERMÉSZETNÉL IS GYÖNYÖRŰBB…

https://pistike.hu/erotitkok/erotitkok-a-termeszetnel-is-gyonyorubb/

 

EROTITKOK – A PAJZÁN ALTATÓS-ANYÓS

https://pistike.hu/erotitkok/erotitkok-a-pajzan-altatos-anyos/

 

EROTITKOK – BEJÖN NEKED A NÉNI, KICSIM?

https://pistikeshop.hu/erotitkok-bejon-neked-a-neni-kicsim

 

EROTITKOK – A SZOBALÁNY KÖTELESSÉGE

https://pistike.hu/erotitkok/erotitkok-a-25-eves-szobalany-kotelessege/

 

EROTITKOK – EZ KELL AZ ILYEN VÉNEMBERNEK

https://pistike.hu/erotitkok/erotitkok-ez-kell-az-ilyen-venembernek/

 

 

 

 

 

 

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 540 times, 2 visits today)
This content is available exclusively to members of Pistike2's Patreon at $2 2 or more.