EROTITKOK – LESZAROM, HA ERVIN HAZAJÖN

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

(EROTITKOK) Ervinnel három éve vagyunk hivatalosan férj és feleség, de általános második osztálya óta imádjuk egymást, mióta ide költöztek Kaposvárra. Aztán együtt vittük végig a gimnáziumot és egy helyen kezdtünk el dolgozni is. Ő egyre feljebb haladt a ranglétrán, igazi törtető, workalkoholista…

 

Már nem ölelt át

 

Huszonkét évesek voltunk, mikor összeházasodtunk, kivettünk közösen egy lakást, ám valahogy pár hónap után, kezdett megromlani a kapcsolatunk. Mintha a papír megmérgezte volna a kapcsolatunkat.

Nem éreztem, hogy megcsalt volna, vagy csupán keresgélne más nők után… Semmi ilyen, mindössze valamiféle kihűlés vette kezdetét. Esténként – bár még volt esti puszi – már nem ölelt át, sőt elhúzódott, aztán bizony maga az esti puszi is elmaradt.

Rákérdeztem, hogy mi a gond, mert hát ez egy elég feltűnő változás, de ő csak a vállát vonogatta.

 

Túl nagy a hajtás odabent

 

– Fáradt vagyok, Marconka – Máriának hívnak, de mindig Marconkának becézett, gyerekkorunk óta. – Szerintem túl nagy lehet a hajtás odabent, ezért van az, hogy néha megfeledkezem az esti pusziról.

– De nem csak néha felejted el, hanem az utóbbi két hétben mindig…

– Ígérem, ezen túl eszemben lesz – csókolt szájon és megöleltük egymást hosszan, szerelmesen.

Éreztem, tudtam, hogy nincs másik az életében, így nem aggódtam, de mégis szerettem volna visszakapni a régi Ervinemet, aki szinte óránként közli velem, hogy szeret, és oda van értem. Gondolkodni kezdtem, hogy mit tehetnék, de semmi használható nem jutott eszembe.

 

Szerintem semmit

 

Onnan jött segítség, ahonnan nem is reméltem volna: Igortól, Ervin legjobb barátjától.

Egy péntek este becsöngetett a lakásunkba.

– Ervin még dolgozik, sajnálom – közöltem vele szomorúan, de kitártam előtte az ajtót. – Hamarosan jönnie kel, várd meg…

– Óh… Elnézést! Direkt nem telefonáltam, mert ilyenkor már itthon szokott lenni. Nem szeretnék alkalmatlankodni és nem tudom, mit szólna, ha itt találna minket ketten…

– Szerintem semmit – ültünk le a kanapéra egymással szemben. Igor csodálkozva tekintett rám.

– Hogyhogy?

 

Tegyük féltékennyé…

 

– Eh…- csak legyintettem, majd behoztam Segafredot és egy kis Krackerst, ropogatnivalót. – Utóbbi időben kissé elhidegültünk, vagy nem is tudom…

– Biztos nincs nője – tette szívére a kezét Igor és lassan kortyolgatta a kávéját.

– Tudom… – dőltem hátra én is gondolkodva, szomorúan. – Így talán még rosszabb.

– Értem – sóhajtott Igor és letette csészéjét az asztalra, majd rövid csend után elmosolyodott. – Tegyük féltékennyé…

– Hm? – értetlenkedtem pár másodpercig, de aztán átjött, mit akar mondani. – Lehet, hogy nem rossz ötlet…

– Szerintem zseniális – ült mellém és megpuszilta az arcom – Marika, ez az alkalom kiváló kezdésnek. – Tudod mit? Ledobom a pólóm, te meg kezdd el masszírozni a hátam. Nemsokára jönnie kell… Így fog minket találni, ebben a félig-meddig intim helyzetben… Mit gondolsz? Aztán kimagyarázzuk, de lehet, benne marad a féltékenység és újra ragaszkodni fog hozzád, visszazökken…

 

Beleférne egy gyors numera?

 

Nem sokáig gondolkodtam, én is levetettem az ingem és felül csak egy lenge atléta maradt rajtam. Igor félmeztelenül, háttal felém fordulva ült. Vártuk, hogy Ervin megérkezzen. Addig én nézegettem a férfi hátát, melyen több tetoválás is díszelgett. Bevallom, igazából is hatással volt rám, nem kellett megjátszanom. Lebarnult, izmos felsőteste a tetkóival felpezsdítették a vérem és eszembe jutott, hogy három hete szex sem volt köztünk a férjemmel. Vajon mikor jön meg Ervin? Beleférne egy gyors numera? És Igor benne lenne? Huh… miken jár az agyam? Zavarba jöttem saját csapodár gondolataimtól, de ajkaimba haraptam és elkezdtem cirógatni a vállát, gerincét.

– Hú, ez még jó is, hallod? – nevetett a férfi és én nem hagytam abba. – Tanultad valahol?

– Nem, csak ösztönből… – feleltem és hirtelen ötlettől vezérelve ajkaim a hátához érintettem és megcsókoltam a bőrét.

– Huh… – hallottam meglepett kifakadását és felém fordult. Mellbimbói, akárcsak az enyémek, keményen meredeztek. Vajon a farka is ilyen hamar reagálna?

 

Vedd elő a faszod, látni akarom…

 

Ujjaimmal mellbimbóihoz értem, ő pedig nézte az arcom, majd ő is előre nyúlt és ugyancsak melleimhez ért. Csavargatni, simogatni kezdte, masszírozta erősen. Felsóhajtottam.

– Szeretném, ha megbasznál! – Nyögtem közelebb csúszva és ő rám borult, nyakamba harapott, tovább fogdosva melleimet.

– Minden vágyam, Marika… – csókolt unhatatlanul egyre és nem akartam, hogy vége legyen. – Ez a legnagyobb vágyam, mióta megismertelek. Úgy irigykedtem Ervinre, mint senkire még…

– Óh… édes vagy… már nem is bánom, ha haza jön, és tényleg rajta kap… Vedd elő a faszod, látni akarom… érezni magamban. Ervin majdnem egy hónapja nem dugott meg…

– Drága cica… – suttogta és már tolta is le nadrágját, merev farka, mint a pornófilmekben előpattant, én pedig két kézzel nyúltam utána és dugtam magamba, hogy minél előbb érezzem, ahogy kitölti a vaginámat, ami addigra olyan nedves volt, mintha egy órája nyalogatnák.

– Aztakurva… – sikoltottam fel, ahogy tövig belém hatolt, majd mozogni kezdett egyre hevesebben.

 

Végre újra elélveztem

 

Így ért háton fekve az első orgazmus, miközben csókolóztunk és majdnem leharaptam a nyelvét az izgalomtól, szinte beszívtam torkomra és húztam, öleltem magamhoz. Az élvezéstől nem fulladtam ki, sőt, még intenzívebbé váltam, most őt löktem hátra és vadul lovagolni kezdtem rajta, miközben néztem domború mellkasát, simogattam a csiklómat és mellbimbóimat. Lihegtünk, ziháltunk hangosan.

Aztán egyszer csak éreztem, hogy elönti spermája a hüvelyemet, de nem álltam meg, mint valami őrült démon tovább lovagoltam rajta, gecijétől síkosabban, még gyorsabban, és Igor dákója újra megkeményedett bennem.

Végre újra elélveztem és a férfi hörgésétől kísérve felálltam, kicsúszott belőlem a merev fasz, amit most élvezettel szopni kezdtem. Éreztem rajta a hüvelyváladékomat és az ondóját, ami  erős szívásomtól újra megindult.

 

Leszarom, ha Ervin hazajön

 

– Imádom a faszod szagát és a gecid ízét! – közöltem vele, mire ő  magához térve térdre kényszerített és fölém magasodva megfogott a füleimnél kétoldalt és erősen baszni kezdte a számat. Közben én is maszturbáltam és bár néha majdnem elhánytam magam a gyors ingerektől, melyek a torkomat érték, de mégis felizgulva szoptam, szívtam a harmadik adag ondóját is, melyet közvetlenül a számba ürített…

– Leszarom, ha Ervin hazajön – öleltem át altestét és nyaltam, csókoltam ahol értem. De a férjem nem jött haza, csupán egy sms-t küldött, hogy túlórázik, éjfélig ne is várjam, feküdjek le nyugodtan.

Másnap beadtam a válópert és összeköltöztem Igorral.

 

Té – Embermesék – Erotika – Erotitkok – Életmesék – Élettörténetek – Felnőtt mesék – Forró ágyak – Hálószoba titkok –Szex – Szextörténetek – Titkos vágyak – Pistike viccújság – Szenvedély – Szex és humor

 

A cikk cselekménye kitalált történeten alapul. A történet szereplői kitalált személyek, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve. Kérjük, senki se keressen egyezést sem az emberekkel, sem pedig a helyekkel, helyzetekkel kapcsolatban. A történeteink szereplői valamennyien vagy 18 évesek, vagy elmúltak 18 évesek.

 

 

A címlapkép illusztráció!

 

 

VÁSÁROLD MEG A 40 OLDALAS  EROTITKOK MAGAZINT A PISTIKE WEBSHOP-BAN!

Lebilincselő történetek melyek bárhol kezdődhetnek, és általában az ágyban végződnek. Lopott pillanatok, lopott csókok és ölelések… Családban marad, tuti jól szórakozol! Újságárusoknál nem kapható, de online IGEN! Vedd meg most!

https://pistikeshop.hu/erotitkok

 

 

A 40 OLDALAS FELNŐTT MESÉK MAGAZINUNKAT KERESD A PISTIKE WEBSHOPBAN!

Történetek férfiaknak és nőknek, férfiakról és nőkről… Bulikról, nyaralásról, szomszédokról, munkahelyről, kórházból… Egyszóval mindenhonnan, ahol lehet szerelmeskedni, vagy nem… Lebilincselő olvasmányok!

Újságárusoknál nem kapható, de online IGEN! Vedd meg most!

https://pistikeshop.hu/felnott-mesek

 

 

NAPI VICCLEVÉL FELIRATKOZÁS

https://pistike.hu/feliratkozas/

 

 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

 

EROTITKOK – RENDELJ BÁRMIT!

https://pistike.hu/erotitkok-rendelj-barmit/117356/

 

EROTITKOK – BEFOGADÓ LÁNYOK

https://pistike.hu/erotitkok-befogado-lanyok/117276/

 

EROTITKOK – NÉHA FORGOLÓDIK, MEGMOZDUL, DE NE AGGÓDJ!

https://pistike.hu/erotitkok-neha-forgolodik-megmozdul-de-ne-aggodj/117201/

 

EROTITKOK – ITT ÉS MOST!

https://pistike.hu/erotitkok-itt-es-most/117214/

 

EROTITKOK – A JÖVŐLÁTÓ LÁTTA JÖVŐT

https://pistike.hu/erotitkok-a-jovolato-latta-jovot/117183/

 

EROTITKOK – SIKERES (LE)ÁPOLÁS

https://pistike.hu/erotitkok-sikeres-leapolas/117087/

 

 

 

 

 

 

 

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 619 times, 1 visits today)
This content is available exclusively to members of Pistike2's Patreon at $2 2 or more.