AMI A MŰTEREMBEN TÖRTÉNT, AZ OTT IS MARAD

műterem,fotó,

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

Ebből a sztoriból kiderül, hogy egy műteremben nem csak fényképezni lehet. Pláne, ha ott van a feleségem… Rendy Joe vagyok. A lányoknak puszi, a fiúknak pacsi!

Én is mint, mint mindenki más úgy kezdtem a fotózást, hogy egyszer elmentem nyaralni Anikóval, a feleségemmel, és kölcsönkaptam egy szuper fényképezőgépet. Aztán az évek múltával beszereztem én is egy minőségi masinát, és megtanultam profi módon, akár műteremben is használni.

 

Anikó véletlenül megtalálta a fotókat

 

Mindig szerettem volna kipróbálni a stúdiófotózást. Egy véletlen folytán pár haverommal sikerült összeállni, és így a tulajtól ki tudtunk bérelni egy ehhez szükséges termet. Időnként egy profi fotós eljött hozzánk, aki hozta magával a modelljét is, és mutatott nekünk különböző beállítási módokat, fény és árnyékhatásokat. Egy idő után úgy gondoltam, hogy bérelek magamnak egy szobát és egy modellt, ahol és akivel a hobbimnak élhettem. Egész szépen fejlődtem, amikor egy napon Anikó véletlenül megtalálta a fotókat. Mondanom sem kell, hogy kiakadt és nem akarta megérteni, hogy ez művészet és nem az erotikáról, a szexről szól…

 

Pózoljon ő nekem

 

Addig-addig vitatkoztunk, míg felvetettem, ha nem tetszik neki, hogy idegen modellel dolgozok, hogy más nőket fotózok, akkor pózoljon ő nekem. Rám nézett és hirtelen elakadt a szava… Néhány nap után aztán reggeli közben rám nézett és azt mondta: megteszi. Igyekeztem, hogy minél hamarabb lefoglaljam a szobát, a lehető legjobb fénytechnikai berendezésekkel.

 

Az ő lányuk nem érkezett meg

 

Anikó  nem pakolt össze sok cuccot, csak egy szexi tangát, csipkés melltartót és sminkkészletet. Úgy gondoltam, hogy ízléses és szexi felvételeket készítek róla. A szomszéd szobában egy másik csoport dolgozott. Valamiért azonban hozzánk nyitottak be és azt hitték az ő modelljüket fotózom. Felvilágosítottam őket, és ők pedig elmentek a tulajhoz reklamálni, hogy az ő lányuk nem érkezett meg. Dühösek voltak, mert így nincs kivel dolgozniuk…

 

Jó pénzt ígért, ha megtesszük…

 

Ruhás felvételekkel kezdtünk, állva, ülve, ágyon… Alig vártam már, hogy rávegyem a vetkőzésre. Tudtam, hogy egy igencsak szexi fehér szett van rajta… Azonban éreztem, hogy a házban valami nincs rendben. A külső zajok, a tulajdonossal való szóváltás behallatszott. Egy idő után a stúdió tulajdonos bekopogott és megkért, hogy a többiek is hadd fotózzák az asszonyomat. A tulaj alig bírta levenni a szemét Anikóról. Jó pénzt ígért, ha megtesszük… Először a feleségem vonakodott, félt más férfiak előtt fehérneműben mutatkozni, de volt az a pénz amiért beleegyezett…

 

Az új modell ellen senkinek sem volt kifogása

 

Átmentünk a nagyterembe. Ott már vártak bennünket a fotósok. A tulajdonos elmondta, hogy sikerül kárpótolni őket, van egy szabad hölgy, akit lehet egy órán át fényképezni. Az új modell ellen senkinek sem volt kifogása, mindenki elégedett volt a minőséggel. A feleségemnek volt pár kikötése: nem akart széttárt lábú vagy meztelen fotókat, illetve előre kérte a pénzt. A srácok dünnyögtek kicsit, de fizettek. És elkezdték élesíteni a kamerákat.

 

Még 15 perc…

 

Anikó fehérneműben lefeküdt a kanapéra, és már villantak is a vakuk… A stúdiótulajdonos pedig instruálta. Feküdjön hanyatt, fordítsa az arcát a férfiak felé… Fordítsa kicsit jobban balra… Emelje meg a bal karját… Könyököljön fel… Hajlítsa a térdét… Emelje fel a fejét… Mosolyogjon… Az elején félénk volt, de aztán egyre jobban belejött a fotózásba a feleségem. Igyekezett mindent megtenni a legjobb tudása szerint. Nem zavarta a vaku, a reflektorok, a mennyezeti világítás, az ernyők, és a számolatlan kattintás… Ezen az estén mindenki fotózhatta őt, csak én nem… A csoport rendelkezett a szerzői jogokkal, mert ők fizettek… Még 15 perc…

 

Egyre pikánsabb képek

 

A stúdióban a fiúk egyre pikánsabb képeket szerettek volna… Azt kérték, hogy az egyik mellét tegye a pohara fölé… Sikerült úgy megoldani, hogy nem látszott ki a mellbimbója. Aztán arra kérték, feküdjön hason és a fejét támassza a kezével. Szemből jól látszottak a cickói… Ettől izgalomba jött, a mellbimbói mereven ágaskodtak.

 

Újra kell tárgyalni a feltételeket

 

A srácok szünetet rendeltek el. Azt mondták a stúdiótulajnak, hogy újra kell tárgyalni a feltételeket. Többet fizetnének, ha a feleségem hajlandó lenne többet mutatni magából… Ez itt teljesen normális gyakorlat. Mondtam, hogy egyezkedjenek a feleségemmel… Végül is döntse el ő, hogy mit és mennyiért vállal. Nem kellett sokáig várni, mert nem sokára jöttek a fotósok a pénzzel… (És persze jelezték a tulajnak, hogy az egy óra kevés… Legalább másfél óráig kell a műterem…)

 

Imádta, ahogy a fiúknak pózol…

 

Anikó egyre jobban élvezte az egészet. Imádta, ahogy a fiúknak pózol… A popsi az ég felé meredt, a cicik feszesen, rugalmasan álltak… Csintalan mosolyt vágott… Terpesztett kicsit… A srácok fotózták elölről, hátulról, ahogy jól esett nekik… Anikó diszkréten beállította a tangáját, hogy a borotvált puncijának egyik oldala látható legyen. Megfordult, a fejét a kanapéba túrta, a popsiját megemelte, pucsított… Kezeit a puncijához tette… És két ujját a nedves puncijába csúsztatta… A kattogtatás abbamaradt. Megbűvölve álltak ott. Anikó érezte a leheletüket, ahogy körbe állták. Aztán egy kéz nyúlt a fenekéhez. ,,Hé!” – kiáltotta. A srác elnézést kért és azt mondta, hogy megakarta igazítani a tangát.

 

A farkuk hegyével érintsék meg az arcát…

 

A feleségem azt kérte a srácoktól, hogy álljanak hátrébb, hogy jobb képeket készíthessenek. A felállt a kanapéra és szélesre tárta a lábát. A kezét a puncijához tette, és a nedves tangáját teljesen behúzta a ,,vágásba”. Lassan még szélesebbre tárta a lábát. Kattogtak a gépek, illetve voltak, akik elővették a farkukat. Kis szünetet tartottak, amíg Anikó megszabadult az amúgy sem sokat takaró bugyijától… A srácok lerakták a gépet… A feleségem azt kérte, ha már úgy is verik a farkukat, akkor a farkuk hegyét tegyék a szájába… Hátára feküdt és várta, hogy beinduljon a party…

 

Rögtön kattant egy gép

 

A srácok a kanapé végéhez siettek, ahol megálltak egymás után sorba, a farkuk a kezükben volt. Az első fiú elindult, a farkát Anikó szájába tette, majd mélyen a torkára nyomta. A feleségem szívta, a nyelvét a hegyén és körbe-körbe forgatta. Amikor a fiú kihúzta Anikó szájából a lüktető faszát rögtön kattant egy gép. A srác extázisban volt. Anikó nem volt elégedett.

– Nézzétek srácok, nem fogok ,,túlórázni”. Rövidesen lejár az időtök. Használjátok ki, vagy ha többet akartok, akkor fizessetek még pluszba! Egy-egy percet kap mindenki!

 

Majdnem letelt az egy perc, amikor sikerült

 

Az első srác becsúsztatta a farkát a feleségem szájába, aki keményen dolgozott, hogy a srác elélvezzen. Majdnem letelt az egy perc, amikor sikerült. Anikó szájába és arcára is jutott az ondóból.

– Következő – mondta Anikó és az ajkát nyalogatta.

A csoport legfiatalabbjának nem kellett sok. A farkát az asszonyom torkába nyomta és már élvezett is. Tágra nyílt a szeme, amikor Anikó mindet elnyelte…

 

A feleségem elkezdett grimaszolni.

 

A következő srác ,,bent volt”, mielőtt Anikó levegőt vett volna. Ez a fiú őrülten megdugta az arcát. Anikó egyik keze a srác fenekén volt, a másik pedig a golyóit cuppogtatta. A fiúk, akik korábban voltak vele, elkezdtek elpattanni a kameráikkal. A feleségem a fotósok kedvéért elkezdett grimaszolni. Az egy perc eltelt, a delikvens nem élvezett el… Anikó lelökte magáról:

– Szerencsétlen… – mondta megvetően.

A folytatásban nem mondott senki csődöt, mindegyik meglocsolta a forró gecijével a ribanc feleség torkát.

 

Próbáld meg hátulról…

 

Miután Anikó végzett mindenkivel rámutatott arra a srácra, akinek nem sikerült elmennie:

– Gyere, próbáld meg hátulról…

Négykézlábra állt és pucsított. A fiú dugta, dugta, dugta… Örült tempóban… A kamerák ezúttal is kattogtak. A fiúnak ezúttal sikerült… Rövid idő alatt tele pumpálta a feleségem hüvelyét. Anikó elégedett dőlt el előre… A fiúk megtapsolták… A fiúk a plusz szolgáltatásért a kezébe nyomták a pénzt, majd köszönetet mondva, kielégülve távoztak.

 

Új hivatást találtam magamnak…

 

A taps elhallatszott az előtérig. Éppen megittam a harmadik kávémat. Láttam, hogy jönnek ki a fiúk a műteremből, én pedig elindultam befelé a feleségemhez. Ő éppen elrakta a ciciket, felhúzta a bugyiját, és gyorsan öltözködni kezdett.

Minden rendben van? – kérdeztem.

– Igen. Köszönöm. Azt hiszem új hivatást találtam magamnak… – mondta elgondolkodva.

– Akkor élvezted? – faggattam.

– Igen. És ha bárkinek szüksége van modellre… Akkor csak hívnia kell!

 

Rendy Joe – Erotitkok – Felnőtt mesék – Pistike viccújság

 

 

Még több felnőtt mese!

 

VIRTUALORGIA – CHATROULETTE ÉLŐBEN
https://pistike.hu/erotitkok/virtualorgia-chatroulette-eloben/

 

PRIVÁT SWINGER – MEGLEPETÉS A HEGYEK KÖZÖTT
https://pistike.hu/erotitkok/privat-swinger-meglepetes-a-hegyek-kozott/

 

SULI BULI – A FÜLEMHEZ HAJOLT ÉS AZT SÚGTA BELE, HOGY ITT ÉS MOST AKAR ENGEM!
https://pistike.hu/erotitkok/suli-buli-a-fulemhez-hajolt-es-azt-sugta-bele-hogy-itt-es-most-akar-engem/

 

EGY ELTÉVEDT LABDA ELTALÁLTA FÉRFIASSÁGOMAT – A SULI DOKI ELLENŐRIZTE ,,MŰKÖDIK-E” MÉG?
https://pistike.hu/erotitkok/egy-eltevedt-labda-eltalalta-ferfiassagomat-a-suli-doki-ellenorizte-mukodik-e-meg/

 

EGY HAVI FIZETÉS VOLT A TÉT – MEGCSINÁLTAM A FŐNÖK LÁNYÁT
https://pistike.hu/erotitkok/egy-havi-fizetes-volt-a-tet-megcsinaltam-a-fonok-lanyat/

 

MEGLÁTOGATOTT A FÉRJEM AZ IRODÁBA – A TÁRSAM IS ELKAPOTT AZ ASZTALON – ANDEE
https://pistike.hu/erotitkok/meglatogatott-a-ferjem-az-irodaba-a-tarsam-is-elkapott-az-asztalon-andee/

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 1 580 times, 14 visits today)
Liked it? Take a second to support Pistike viccújság on Patreon!
Become a patron at Patreon!

1 Trackback / Pingback

  1. SZÉKELY ALMÁSHÚS - Pistike viccújság

Comments are closed.