FELNŐTT MESÉK KLUB – A FÉRJEMNEK NEM MONDHATOM EL MILYEN KEMÉNY LEGÉNY AZ ÖCCSE!

FELNŐTT MESÉK KLUB  – A FÉRJEMNEK NEM MONDHATOM EL MILYEN KEMÉNY LEGÉNY AZ ÖCCSE!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

FELNŐTT MESÉK KLUB  – A FÉRJEMNEK NEM MONDHATOM EL MILYEN KEMÉNY LEGÉNY AZ ÖCCSE!(FELNŐTT MESÉK KLUB ) Dél körül járt az idő, épp mosogattam. Karcsú testemet csak egy póló és egy rövidnadrág fedte. Nem hallottam, hogy nyílt volna az ajtó. Hirtelen egy erős férfikezet éreztem magamon, azt hittem, a férjem az, így automatikusan hátradőltem, és nekifeszítettem testemet az övének. Amikor megcsókolt, már tudtam, hogy ez nem a férjem… Más volt az illata, a fogása, a teste – bár mégis hasonló, hiszen aki átölelt, nem más volt, mint a férjem öccse, Andris.

 

Ellökhettem volna magamtól

 

Meglepődtem, méghozzá több dolgon is egyszerre… Egyrészt, hogy mennyire finom illata van, mennyire férfiasan ér hozzám, de a legfurcsább az volt az egészben, hogy én is akartam… Pedig ellökhettem volna magamtól, vagy lekeverhettem volna neki egy pofont – én azonban szembefordultam Andrissal, karjaimmal körülfontam a nyakát, és megcsókoltam. Ő viszont nem lepődött meg, és határozott mozdulatokkal bejárta a testem minden zugát, egyelőre még csak ruhán keresztül. Azt mindenesetre érezhette, hogy nagyon felizgatott, tenyerében érezhette hegyes mellbimbóimat.

A kanapén folytattuk

 

Aztán gyorsan bementünk a nappaliba. Két oka is volt, a kanapén mégiscsak kényelmesebb, a másik, hogy a konyhába beláthattak az utcáról… Így tehát a kanapén folytattuk. Lekaptam magamról a pólót, ő pedig lecsúsztatta rólam a rövidnadrágot. Nem volt alatta bugyi. Végigfeküdtem a kanapén, széttártam a lábaimat, Andris rögtön tudta, mit szeretnék. Először csak a csiklómat izgatta, és csak a nyelvét használta, majd ahogy mindketten egyre jobban belelendültünk, úgy vadult be ő is egyre jobban. Már az ujjaival is izgatott, mozgatta bennem fürge, ügyes ujjait, és egyre hevesebben nyaldosta. Már két ujjal volt bennem, amikor elélveztem…

 

Ki- és bemozgattam a számban

 

Andris megkóstolta a nedvem, szépen lenyalogatta az ujjairól. Aztán elém állt, én még mindig a kanapén feküdtem, úgy néztem fel rá, és megláttam a szerszámát, ahogy ott ágaskodott az ajkaim előtt. Megfogtam, simogattam, és éreztem, hogy minden mozdulatomra egyre keményebb lesz. Nem is bírtam tovább, hogy csak nézzem és simogassam, úgy éreztem, mindenképp a számba kell vennem… Be is vettem, és mohón elkezdtem szopni Andris méretes dákóját. A nyelvemmel hosszan nyaldostam, közben ki- és bemozgattam a számban a farkát. Fenekét simogattam, masszíroztam, és szinte belehúztam őt a számba. Még mielőtt elélvezett volna, gyorsan feljebb ültem a kanapén, és hanyatt fekve hívogattam magamba.

Erősen és keményen

 

Ő jött is, megfogta a bokáimat, és teljesen a nyakamhoz hajtotta fel a lábaimat. Mélyen a szemeibe néztem, találkozott a tekintetünk. Mindketten tudtuk, mit akarunk – egymást. Kemény, vastag szerszámával behatolt a szűk, de egyre tágabb és nedvesebb puncimba. Majd mozgott, erősen és keményen, nem kímélve a testem. Szeretem, ha így bánnak velem, hamar a csúcsra tudok így jutni. El is élveztem hamar, bennem a méretes, kemény szerszámmal. Andris azonban még jól bírta.

 

Szinte felszúrt

 

Megfordított, könnyű, karcsú testemet hasra fordította, majd mögém kerülve hatolt belém. Szinte felszúrt, mint egy darab húst a nyársra. Belekapaszkodtam a kanapé szélébe, és teljesen átengedtem magam Andrisnak, és a kemény lökéseinek. Ő vadul, mint egy kiéhezett farkas húzott magához, és gyorsan, csattogó hangokat hallatva testével a testemen dugott…

 

Ez már nem szeretkezés volt

 

Azért én sem voltam passzív, olyan ütemben mozgattam a csípőm és a fenekem, amilyenben ő kefélt engem. Mert ez már nem szeretkezés volt, hanem valami állatias, kemény szex. Szex, amit nagyon élveztem, végül is, ekkor már egyszerre élveztünk el, mélyen belémlőtte forró spermáját, a nunim pedig követelőzően szorította magába szerszámát… Fantasztikusan jó menet volt, és nagyon élveztük mindketten.

Persze a férjemnek nem meséltem el mindezt, és még jelenleg is, ha alkalom adódik rá, megcsalom őt az öccsével.

 

 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

 

FELNŐTT MESÉK KLUB – EDZÉS UTÁNI INTIM TORNA

(FELNŐTT MESÉK KLUB) Barbinak nem voltak nagy mellei, de formás volt az alakja. A kocka hasa és az alatta levő háromszög a combjaival igen csak izgató volt. A karcsú barna testén feszült a sportnadrág és a póló. Elég sokan voltunk lent, így meg kellett osztanunk a pályát, amit egy cseppet sem bántam. Az 1500-akat mindenki magának mérte, de a 400-aknál besegítettünk egymásnak. A 3 ezret egyszerre kezdtük el. Az okos óráink kíméletlenül mutatták az időket, de az az igazság, hogy a fejemben csak Barbi járt. Vágytam rá… Régen terveztem, hogy összejövök vele, de eddig nem volt rá alkalom.

Ha érdekel a történet folytatása, katt ide a teljes cikkért!

https://pistike.hu/erotitkok/felnott-mesek-klub-edzes-utani-intim-torna/

 

FELNŐTT MESÉK KLUB – A KARANTÉN AUGUSZTÁBÓL A LEGJOBBAT HOZTA KI

(FELNŐTT MESÉK KLUB) Mikor tavaly tél végén két haverommal elmentünk Ausztriába, még nem is sejtettem, hogy életem egyik legszörnyűbb, egyben legszebb és legemlékezetesebb élményét fogjuk megélni együtt. Síelés volt a fő terv és hogy kicsit kikapcsolódjunk már a napi mókuskerékből. Budapesten ugyanott, ugyanannál a nagy cégnél dolgoztunk mindannyian, megbeszéltük hát, hogy a szabit is egyszerre vesszük ki. Négy napot terveztünk, de három hét lett belőle.

Ha érdekel a történet folytatása, katt ide a teljes cikkért!

https://pistike.hu/erotitkok/felnott-mesek-klub-a-karanten-augusztabol-a-legjobbat-hozta-ki/

 

FELNŐTT MESÉK KLUB – HÁROM A SZEXI CSAJSZI

(FELNŐTT MESÉK KLUB) Sziasztok, üdvözlök mindenkit. Csabi vagyok, egyetemista srác. Véget ért a vizsgaidőszak, és hazaköltöztem a koliból. A pezsgő nagyvárosi bulizós élet után várt rám a nyár, és a jó bulik a szülővárosomban. Az itt hagyott kiscsajok úgy látom, megvártak, vagy legalábbis újra rám gerjedtek, a diszkóban alig tudtam levakarni őket, bár az az igazság, hogy a szebbjét nem is akartam levakarni… Már első este fergeteges bulit csaptunk a haverokkal, és rögtön ram akaszkodott három szexi csajszi.

Ha érdekel a történet folytatása, katt ide a teljes cikkért!

https://pistike.hu/erotitkok/felnott-mesek-klub-harom-a-szexi-csajszi/

 

FELNŐTT MESÉK KLUB – NEM MÚLT EL AZ ÉJSZAKA LÖVÉS NÉLKÜL

(FELNŐTT MESÉK KLUB) – Nos, kedves Zita, úgy néz ki, hogy a ma éjszakánk lövés nélkül fog eltelni – mondtam szomorúan vadásztársamhoz fordulva és nekidőltem a les belső oldalának. Három méter magasan voltunk, már bőven elmúlt éjfél és még egy darab nagyvad sem akart felbukkani a faépítményünket körülölelő sűrű lombok közül.

Ha érdekel a történet folytatása, katt ide a teljes cikkért!

https://pistike.hu/erotitkok/felnott-mesek-klub-nem-mult-el-az-ejszaka-loves-nelkul/

 

 

ITT IS TALÁLKOZHATSZ VELÜNK:

 

PistikeShop Pistike viccmagazin https://pistikeshop.hu/pistike-viccujsag

PistikeShop Erotitkok https://pistikeshop.hu/erotitkok

PistikeShop Felnőtt mesék https://pistikeshop.hu/felnott-mesek

PistikeShop Erotitkok, Felnőtt mesék, Pistike egyben 3:1 https://pistikeshop.hu/3-ujsag-1-araert

Pistike Viccújság Az Instagramon https://www.instagram.com/pistikeviccujsag/

Pistike Viccújság A Facebookon https://www.facebook.com/pistike.viccmagazin  

Erotitkok A Laptapiron https://laptapir.hu/magazinok/erotitkok

Felnőtt Mesék A Laptapiron https://laptapir.hu/magazinok/felnott-mesek

Pistike Viccújság A Laptapiron https://laptapir.hu/magazinok/pistike

Erotitkok Fan Club https://www.facebook.com/groups/erotitkokfanclub

Erotitkok – Pikáns Mesék Felnőtteknek https://www.facebook.com/groups/erotitkok

Felnőtt Mesék https://www.facebook.com/groups/felnottmesek

Pistike viccújság előfizetés a Magyar Postánál https://pistike.hu/pistike-viccujsag-elofizetes-2/

Pistike viccújság Erotitkok kategória https://pistike.hu/category/erotitkok/

Pistike 2024 05 ho39

(Visited 479 times, 1 visits today)
Liked it? Take a second to support Pistike viccújság on Patreon!
Become a patron at Patreon!