5 TIPP AZ OTTHONI PAPRIKANEVELÉSHEZ
Gasztronómia

5 TIPP AZ OTTHONI PAPRIKANEVELÉSHEZ

5 tipp az otthoni paprikaneveléshez A paprika a legtöbb kiskertben megtalálható. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány tippet arra az esetre, ha valaki már a palántát is saját kezűleg szeretné nevelni. A boltokban elérhető paprikák színskálája, csípősségi foka, […]

GRÉPFRÚT
Gasztronómia

GRÉPFRÚT

GRÉPFRÚT. A citrusfélék rendkívül népes családja némileg félrevezető nevű tagjának története a karib-tengeri szigetvilágban, Barbados szigetén kezdődött a XVII. században.

kakaopor 88281 1221
Gasztronómia

5 NEM MINDENNAPI ÉRDEKESSÉG A KAKAÓRÓL

A sütemények királyi összetevője, a csokoládé alapja, sokaknál a legkedveltebb téli lélekmelegítő alapanyaga… Mi lehet ez, ha nem a kakaó? Cikkünkben most 5 olyan érdekes tényt olvashat, amit szinte biztos nem hallott korábban a kakaóról!