konyha 1605632551 e1hbgyw0im
Gasztronómia

MARHAFARTŐ PARADICSOMMÁRTÁSSAL

Marhafartő paradicsommártással Hozzávalók: 75 dkg marhafartő, 8 dkg füstölt szalonna, 3 gerezd fokhagyma, só. Elkészítés: A szép sovány marhafartőt megsózzuk, és összezúzott fokhagymában meghengergetett szalonnacsíkokkal megtűzdeljük. Lábosba tesszük, leöntjük annyi forró vízzel, amennyi a húst […]

konyha, sütés
Gasztronómia

PARADICSOMOS ZÖLDBAB

Paradicsomos zöldbab Hozzávalók: 1 üveg zöldbabkonzerv, 1 dl paradicsompüré, 1 evőkanál zsír, 2 evőkanál olaj, 2-3 kanál tejföl, só, kevés cukor, petrezselyem. Elkészítés: Az olajból és a lisztből világos rántást készítünk, belekeverjük a paradicsompürét, feleresztjük […]