Borleves
Hozzávalók: 5 dl fehérbor, 5 dkg cukor, 1 tojás, 1 kiskanál liszt, szegfűszeg, citrom.
Elkészítés: A tojást a liszttel jól elkeverjük, felhígítjuk 3 dl vízzel, hozzáöntjük a szegfűszeggel és citromhéjjal ízesített, felforralt bort, a cukrot, és habverővel keverve addig főzzük, amíg sűrűsödni kezd.
Csészékbe szűrve, melegen tálaljuk.
SZÓRAKOZZ VELÜNK!
KÖRÍTETT FLEKKEN PAPRIKAMÁRTÁSSAL
https://pistike.hu/gasztronomia/koritett-flekken-paprikamartassal/
KELL
https://pistike.hu/funpic/girls-funpic/kell-5/
HÚSSAL TÖLTÖTT KÁPOSZTAFEJ
https://pistike.hu/gasztronomia/mit-fozzek-ma/hussal-toltott-kaposztafej/
ISMERŐS?
https://pistike.hu/funpic/koronavirus/ismeros-7/
PUSKÁS PETI ÉS DALLOS BOGI TÁVOZNAK AZ X-FAKTORBÓL?
https://pistike.hu/bulvar/puskas-peti-es-dallos-bogi-tavoznak-az-x-faktorbol/
„ARANYOS VAGY MIKI, CSAK OSTOBA” – BAUKÓ ÉVA
https://pistike.hu/bulvar/aranyos-vagy-miki-csak-ostoba-bauko-eva/