FELNŐTT MESÉK KLUB – HENI LÁTVÁNYÁTÓL MAGAMHOZ TÉRTEM A RÖNTGENBENi

FELNŐTT MESÉK KLUB – HENI LÁTVÁNYÁTÓL MAGAMHOZ TÉRTEM A RÖNTGENBENi

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

(FELNŐTT MESÉK KLUB) A haverok félszavakból is értik egymást. Megfigyeltem, hogy újabban nőkhöz, focihoz, kerékpározáshoz vagy futáshoz mindenki ért. Ja, meg főzéshez is! Mindenki azt hitte, hogy a baleset után panaszkodni fogok, de én úgy gondolom nem is sült el olyan rosszul a dolog. Sőt, miután elestem nem is gondoltam, gondolhattam arra, hogy nem is sokára életem egyik legklasszabb kalandját élem át.

 

Fogalmam se volt

 

– Jössz tekerni egyet Pali? – kérdezte a szomszédom, akivel nem mellesleg együtt nőtünk fel, és egyszerre végeztünk tavaly a műszaki egyetemen.

– Persze Sanyi! Jót tesz egy kis mozgás – válaszoltam kapásból. Magam is terveztem erre a szombat délelőttre egy kis mozgást a természetben.

– A szokásos 11 kilométeres körből megyünk kettőt, vagy ha bírjuk, akkor hármat a János-hegyen?

Majd meglátjuk! – válaszoltam. Igyekeztem nem elköteleződni előre, mert fogalmam se volt, hogy milyen erőállapotba vagyok a nyaralás után.

– Akkor indulás negyedóra múlva! – adta ki az ukázt Sanyi.

– Rendben, előttetek találkozunk! – feleltem, mert bíztam benne, hogy annyi idő alatt elkészülők.

Lemondtam az esti randit

 

Az első körben nem történt semmi különös, felváltva vezettünk. Nem számított nekünk, hogy milyen gyorsan megyünk, csak az, hogy mozogjunk, teljenek a kilométerek. A második körben, ahogy elhagytuk a János-hegyi kilátót és ráfordultunk az erdei útra, kicsit kisodródtam és egy ágban nagyot estem. Ráadásul a kormányba csapódott a mellkasom. Nagyon nehezen vettem a levegőt és talpra se nagyon bírtam állni, mert fájt a térdem, meg a bokám is. Sanyi az okostelefonján hívta mentőt, és amíg várakoztunk csináltunk pár ,,diótörő” mozdulatot. Ennek eredményeként már könnyebben vettem a levegőt, de a mellkasi fájdalom nem múlt el. Míg vártunk a mentőre Sanyi megígérte, hogy a kerekpárom miatt ne aggódjak, majd hazaviszi és odaadja a szüleimnek. Gyorsan lemondtam mobilon az esti randit a barátnőmmel, nem részleteztem a történteket, mert nem akartam, hogy aggódjon. Aztán megérkezett a mentő. Megállapították, hogy valószínűleg nincs tőrésem, de biztosat csak a röntgen után mond majd a baleseti sebészet ügyeletes orvosa. Szóval irány az ortopédiai szakrendelés, vagy a sürgősségi osztály. Amíg odaérünk a mentővel az egészségügyi centrumba kiderül hol fognak majd ellátni.

Az alsógatyámat is le kellett vennem

 

Sokan ültek a váróban, de a mentősök gyorsan betoltak a rendelőbe. A doki megvizsgált, mondta, hogy szerinte nincs nagy baj, de biztosat majd röntgen után tud mondani. Miután mondtam, hogy jobban érzem magam és lábra tudok állni a kísérőim el is mentek. Egyedül sétáltam át a röntgenre. Vagy félórát ücsörögtem a folyosón, amikor szólítottak. Egy 20-22 éves fiatal szépség fogadott, Heniként mutatkozott be. Odaállított a röntgen gép elé és vártam. Pár perc múlva visszatért és mondta, hogy valami nem oké. Vetkőzzek le, és adott egy köpenyt, ami hátul nyitva van. Nem értettem miért, de az alsógatyámat is le kellett vennem. Valami azt súgta, hogy ez nem a szokásos vizsgálati protokoll, de hát ki vagyok én, hogy beavatkozzak a diagnózis megállapításába?

 

FELNŐTT MESÉK KLUB – HENI LÁTVÁNYÁTÓL MAGAMHOZ TÉRTEM A RÖNTGENBENi

 

Szolgálati köpeny

 

A köpenyt felvéve újra neki futottunk a mellkasi röntgennek. Most sikerült a felvétel. Heni jött és mondta feküdjek fel az ágyra, mert a térdemről és a bokámról is készül felvétel. Ahogy végre hajtottam az utasításokat, és a lány rendezgetett az újabb felvételhez a balesetet szenvedett lábam, megállapítottam, hogy az asszisztens lány nem csak karcsú, hullámos barna hajú, és barna szemű, hanem kellemes illatú is. Ahogy hajolgatott volt időm közelebbről szemügyre venni és meglepve állapítottam meg, hogy a feszes Röntgen feliratú fehér szolgálati köpenye alatt nem visel melltartót, csak egy fehér csipkés tanga van rajta. Heni beállította a térdem megfelelő szögben és adott röntgenlemezt. Azzal visszament az elsötétített üvegű szobába és indult az újabb felvétel.

 

Heni látványa a farkamat is kezdte magához téríteni

 

Időközben a nagy ijedtség után kezdtem jobban érezni magam, és Heni látványa a farkamat is kezdte magához téríteni. Sajnos, ez egyre jobban látszott, és abban a kiszolgáltatott helyzetben nagyon szégyelltem magam miatta. Az asszisztens lányt viszont ez láthatóan nem zavarta, sőt. Miután visszatért és elkérte a lemezeket érdeklődéssel nézett a dudorodás felé. Majd szemérmetlenül megemelte a köpenyemet.

– Nocsak, borotválod? Ez tetszik! – mondta és a hangjából ítélve elégedett volt a látvánnyal. – Mekkora, ha feláll? – érdeklődött szemérmetlenül.

Hirtelen zavarba jöttem, de válaszoltam:

– 19 centiméter.

– A doktornő elment kávézni egyet, ha gondolod, akkor kellemes eltölthetjük együtt ezt az időt… – ajánlotta fel a lehetőséget a szexre. – Általában ilyenkor negyedóráig van oda – magyarázta.

– Nem vagyok semmi jónak az elrontója – válaszoltam, mert egyre egészségesebbnek és kanosabbnak éreztem magam.

 

Gondosan lenyalogatta a farkamat

 

Heni kézbe vette a fütykösömet, és érzékien nyalogatni kezdte. A babusgatásra a farkam keményen ágaskodott. Mélyen rám hajolt a lány, tövig bevéve vesszőmet, nyelvével a makk peremét masszírozva. Kezével nagyon finoman a zacskó alá nyúlt. Szólni akartam neki, hogy jövök, de már nem volt erőm. Egész testemet megrázta az eddig soha nem érzett kéj. Csípőmet görcsösen előre lökve lüktetve spricceltem Heni szájába, aki az elégedettségtől kuncogott, ki nem véve szájából a farkamat semmi pénzért. Csak szopta, szopta, amíg a fütykös rángatózott. Végül abbamaradt a gyönyör, Heni kivette, majd gondosan lenyalogatta a farkamat.

 

Heni teste hídba feszült

 

Biztos szabálytalan volt, ellenkezhet az egészségügyi ellátó házirendjével, de Heni odafeküdt mellém az ágyra, és egyre szorosabban ölelt. Simogattam, csókoltam ahol értem, de leginkább mellbimbóit, ölét. Arcomat befúrtam szétnyíló combjai közé, körbe puszilgattam punciját. A sötét szőrzeten és rózsaszín szeméremajkain ekkor már az izgalom nedvessége csillogott. Nyelvemet óvatosan bedugtam a résbe, mire Heni teste hullámzani kezdett. Ahogy nyelvem le-föl járt a résben, úgy rángatózott, lüktetett az egész teste. Végül követelőzően feszülő csiklóját nyalogattam körbe. Heni teste hídba feszült, kezével befogta a száját, úgy élvezett.

 

,,Több liternyi” ondót lövellve élveztem el

 

Újra körbe csókoltam combjai belső oldalát, majd a punciját. A csikló még mindig rózsaszínűen duzzadva várta az ingerlést, újra megérintettem hát nyelvem hegyével. Heni fölsikkantott, combjait ha lehet még szélesebbre tárta. Most előrébb másztam, hímvesszőmet óvatosan a hüvelybe vezettem. Ráborultam a lányra, aki egyetlen heves mozdulattal ráhúzta magát, hüvelye forrón löktetve ölelte, szorította. Zihálva lökdöstük egymáshoz csípőnket, kezemmel lenyúlva csiklóját sem hagytam ki a műveletből. Heni orgazmusának hevessége minden eddigi tapasztalatomat felülmúlta. Visszafojtott nyüszítéssel dobálta magát alattam, hüvelyizma elképesztő erővel szorította ütemesen a farkamat; erre engem is utolért a végzet, ,,több liternyi” ondót lövellve élveztem el.

 

Ebben ennyi volt

 

Miután végeztünk gyorsan rendbe szedtük magunkat. Heni megnézte a felvételeket, rendben volt minden. A mellkasomon csak zúzódás volt, ami várhatóan még egy hónapig fájni fog. Különösen éjszaka, alvásnál. Valószínűleg kenőcsöt ír fel majd a doki. A lábamnál kb. ugyanaz, de az hamarabb rendbe jön.

Írhatnám, hogy a búcsú, az elvállás fájdalmas volt, de hazudnék. Jól éreztük magunkat, de ebben ennyi volt. Ő is így gondolta.

– Ha legközelebb megint megsérülsz, csak gyere hozzánk bizalommal. Remélem meg voltál elégedve az ellátással – mondta mosolyogva miután bezárta mögöttem az ajtót.

 

A cikk cselekménye kitalált történeten alapul. A történet szereplői kitalált személyek, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve. Kérjük, senki se keressen egyezést sem az emberekkel, sem pedig a helyekkel, helyzetekkel kapcsolatban. A történeteink szereplői valamennyien vagy 18 évesek, vagy elmúltak 18 évesek.

 

 

A címlapkép illusztráció!

 

 

CSAPJ LE MOST A 40 OLDALAS PISTIKE VICCMAGAZINRA, 699 forint helyett MINDÖSSZE 499 FORINTÉRT A PISTIKE WEBSHOP-BAN!

Tuti megéri! 499 forintért 1.000+ Erotitkok novella… Az erotitkok kategóriába a belépési kód pistike.hu-ra a lap 17. oldalán.

Vásárold meg otthonról kényelmesen! Isten áldja a jókedvű vásárlókat!

https://pistikeshop.hu/pistike-viccujsag

 

 

NAPI VICCLEVÉL FELIRATKOZÁS

https://pistike.hu/feliratkozas/

 

 

ÚJSÁGKISZÁLLÍTÁS AZ OTTHONODBA! FIZESD ELŐ A PISTIKE VICCÚJSÁGOT!

A Pistike viccújság megrendelhető az ország bármely postáján, a hírlapot kézbesítőknél, www.posta.hu WEBSHOP-ban (https://eshop.posta.hu),  e-mail-ben a hirlapelofizetes@posta.hu címen, telefonon 06-1-767-8262 számon, levélben a MP Zrt. 1900 Budapest címen.

 

 

140 FRISS ÚJSÁG EGY LAP ÁRÁÉRT

Kedvenc lapjait az egész család online olvashatja (akár öten!), táblagépre, okostelefonra letöltheti, magával viheti, így bárhol, bármikor eléri. Előfizetésével a korábbi lapszámokhoz, további lapokhoz, különszámokhoz is hozzáférhet.

https://laptapir.hu/

 

 

ITT IS TALÁLKOZHATSZ VELÜNK:

 

 

PistikeShop Pistike viccmagazin https://pistikeshop.hu/pistike-viccujsag

PistikeShop Erotitkok https://pistikeshop.hu/erotitkok

PistikeShop Felnőtt mesék https://pistikeshop.hu/felnott-mesek

PistikeShop Erotitkok, Felnőtt mesék, Pistike egyben 3:1 https://pistikeshop.hu/3-ujsag-1-araert

Pistike Viccújság Az Instagramon https://www.instagram.com/pistikeviccujsag/

Pistike Viccújság A Facebookon https://www.facebook.com/pistike.viccmagazin  

Erotitkok A Laptapiron https://laptapir.hu/magazinok/erotitkok

Felnőtt Mesék A Laptapiron https://laptapir.hu/magazinok/felnott-mesek

Pistike Viccújság A Laptapiron https://laptapir.hu/magazinok/pistike

Erotitkok Fan Club https://www.facebook.com/groups/erotitkokfanclub

Erotitkok – Pikáns Mesék Felnőtteknek https://www.facebook.com/groups/erotitkok

Felnőtt Mesék https://www.facebook.com/groups/felnottmesek

Pistike viccújság előfizetés a Magyar Postánál https://pistike.hu/pistike-viccujsag-elofizetes-2/

Pistike viccújság Erotitkok kategória https://pistike.hu/category/erotitkok/

 

 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

 

FELNŐTT MESÉK KLUB – 150 EMBERNEK SZEREZTEM ÁLLÁST, EGYETLEN EGY ÉJSZAKÁVAL

https://pistike.hu/felnott-mesek-klub-150-embernek-szereztem-allast-egyetlen-egy-ejszakaval/117407/

 

FELNŐTT MESÉK KLUB – SZERETEK SZINTE MINDENT, AMI NEM TÚL PERVERZ…

https://pistike.hu/felnott-mesek-klub-szeretek-szinte-mindent-ami-nem-tul-perverz/117399/

 

FELNŐTT MESÉK KLUB – KARCSI, AZ ILLUSZTRÁTOR

https://pistike.hu/felnott-mesek-klub-karcsi-az-illusztrator/117391/

 

FELNŐTT MESÉK KLUB – MÁR A KÓRHÁZBAN ,,HÁLÁS” VOLTAM A MEGMENTŐMNEK

https://pistike.hu/felnott-mesek-klub-mar-a-korhazban-halas-voltam-a-megmentomnek/117382/

 

FELNŐTT MESÉK KLUB – A POLITIKUS EX-FÉRJ JÓL FIZET, AZ EX-SPORTOLÓ JÓ SZERETŐ

https://pistike.hu/felnott-mesek-klub-a-politikus-ex-ferj-jol-fizet-az-ex-sportolo-jo-szereto/117347/

 

FELNŐTT MESÉK KLUB – NEM VOLT NAPIJEGYÜNK, MEGOLDOTTUK ,,OKOSBA” A HALŐRREL

https://pistike.hu/felnott-mesek-klub-nem-volt-napijegyunk-megoldottuk-okosba-a-halorrel/117339/

 

 

 

 

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 278 times, 4 visits today)
This content is available exclusively to members of Pistike2's Patreon at $2 2 or more.