MIT FŐZZEK MA? – PULYKASZÁRNYAS SPAGETTI
Gasztronómia

MIT FŐZZEK MA? – PULYKASZÁRNYAS SPAGETTI

Pulykaszárnyas spagetti Hozzávalók: 2 főtt pulykaszárny, 1 közepes fej vöröshagyma, 4 evőkanál liszt, 1,5 dl húslé (húsleveskockából is készíthető), 1,5 dl tej, 25 dkg spagetti, 10 dkg gomba, 10 dkg parmezán sajt, 10 dkg füstölt […]

konyha,lány
Gasztronómia

PULYKASZÁRNY BUNDÁZVA

Pulykaszárny bundázva Hozzávalók: 1 kg pulykaszárny, 10 dkg bármilyen füstölt hús, 1 tojás, 5 dkg vaj, 1 dl tej, 3 evőkanál liszt, fokhagymapor, só, törött bors, zsemlemorzsa, olaj a kisütéshez. Elkészítés: A pulykaszárnyakat megtisztítjuk, majd […]

GESZTENYÉVEL TÖLTÖTT PULYKAMELL
Gasztronómia

GESZTENYÉVEL TÖLTÖTT PULYKAMELL

A szemes gesztenye viszonylag ritkán látott vendég a konyhában. Leggyakrabban fagyasztott, téglatest alakban kerül az asztalra, majd néhány ügyes csuklómozdulatot követően püréként, tejszínhabbal tálaljuk.