MIT FŐZZEK MA? – PULYKASZÁRNYAS SPAGETTI

MIT FŐZZEK MA? – PULYKASZÁRNYAS SPAGETTI

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

Pulykaszárnyas spagetti

Hozzávalók: 2 főtt pulykaszárny, 1 közepes fej vöröshagyma, 4 evőkanál liszt, 1,5 dl húslé (húsleveskockából is készíthető), 1,5 dl tej, 25 dkg spagetti, 10 dkg gomba, 10 dkg parmezán sajt, 10 dkg füstölt szalonna, 1 csomó petrezselyem, 3 evőkanál fehérbor, 2 evőkanál olaj, só, törött bors.

A spagettit bő, sós vízben kifőzzük. Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, majd megpároljuk benne a szeletekre vágott gombát. Ezután liszttel megszórjuk, felengedjük tejjel és húslével, sóval, borssal ízesítjük, majd jól felforraljuk. Majd a kockára vágott pulykát beletéve hozzáadjuk a bort és hozzákeverjük a spagettit. A szalonnát apró darabokra vágva üvegesre pirítjuk. A zsíradékával kizsírozunk egy tűzálló edényt, elhelyezzük benne a keveréket, és 15 percre a sütőbe tesszük. Végül a felaprított petrezselymet a szalonnával és a reszelt sajttal összekeverve megszórjuk a pulykaszárnyas spagettit, és még öt percig sütjük.

 

CSAPJ LE A PISTIKE VICCÚJSÁGRA A LAPTAPIRON!

https://pistike.hu/pistike/csapjon-le-a-pistike-viccujsagra-a-laptapiron/

 

A címlapfotó illusztráció!

 

Ha van egy-két jó vicced, nevetséges mémed, röhögni való karikatúrád, akkor küld el a pistike@pistike.hu címünkre, és mi megosztjuk a weblapunkon, és a Facebookon! Az arra érdemesek pedig a – szerző megjelölésével – akár bekerülhetnek a Pistike viccújság nyomtatott változatába is!

 

A Pistike viccújság megrendelhető az ország bármely postáján, a hírlapot kézbesítőknél, www.posta.hu WEBSHOP-ban (https://eshop.posta.hu),  e-mail-ben a hirlapelofizetes@posta.hu címen, telefonon 06-1-767-8262 számon, levélben a MP Zrt. 1900 Budapest címen.

 

MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS A LAPTAPIRON

ÉS MÁR OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!

Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.

https://laptapir.hu/magazin/pistike

EGY LAP ÁRÁÉRT 80 FRISS MAGAZIN! A kínálatban megtalálja a Pistike viccújság legfrissebb számát, illetve az archívumot 2015-ig! Kedvenc lapjait online is olvashatja, mobil eszközökön pedig magával viheti, így bárhol, bármikor eléri. Előfizetésével a korábbi megjelenésekhez, további lapokhoz, különszámokhoz is hozzáférhet! Nem szükséges egy évre előre kifizetni az előfizetést, mint a nyomtatott lapoknál, a Laptapiron havonta fizet mindössze 1490 forintot. Előfizetését bármikor megállíthatja és újra indíthatja.

 

NAPI VICCLEVÉL FELIRATKOZÁS

https://pistike.hu/feliratkozas/

 

PISTIKE AZ INSTAGRAMMON

https://www.instagram.com/pistikeviccujsag/

 

PISTIKE A FACEBOOKON

https://www.facebook.com/pistike.viccmagazin

 

PISTIKE VICCÚJSÁG FAN CLUB FACEBOOK CSOPORT

https://www.facebook.com/pistike.viccmagazin

 

FACEBOOK CSOPORT FELNŐTT MESÉK

https://www.facebook.com/groups/375807680363359

 

FACEBOOK OLDAL FELNŐTT MESÉK

https://www.facebook.com/Feln%C5%91tt-mes%C3%A9k-102104015124782

 

EROTITKOK – PIKÁNS MESÉK FELNŐTTEKNEK FACEBOOK CSOPORT

https://www.facebook.com/groups/erotitkok

 

PIKÁNS CSOPORT FACEBOOK CSOPORT

https://www.facebook.com/groups/pikans

 

PISTIKE GASZTRO FACEBOOK CSOPORT

https://www.facebook.com/groups/1045764492578271

 

PISTIKE A TWITTEREN

https://twitter.com/Pistike

 

 

TOVÁBBI CIKKEINK:

 

 

FELISMERÉS

https://pistike.hu/viccek/felismeres-5/

 

CSAK A RÁNTOTT!

https://pistike.hu/funpic/kaja/csak-a-rantott/

 

EROTITKOK – ÉLJ A MÁNAK AZ INTERNETEN IS!

https://pistike.hu/erotitkok/erotitkok-elj-a-manak-az-interneten-is/

 

NE BONYOLÍTSUK!

https://pistike.hu/funpic/hazai/ne-bonyolitsuk/

 

SIMA SÓS PALACSINTA

https://pistike.hu/gasztronomia/sima-sos-palacsinta/

 

SIMA ÉDES PALACSINTA

https://pistike.hu/gasztronomia/sima-edes-palacsinta/

 

FINOM REGGELI

https://pistike.hu/viccek/kaja/

Pistike 2024 05 ho39

(Visited 56 times, 1 visits today)
This content is available exclusively to members of Pistike2's Patreon at $2 2 or more.