konyha 1605632538 dxsjqboxva
Gasztronómia

MIT FŐZZEK MA? – BUNDÁS VAGDALTHÚS

Bundás vagdalthús Hozzávalók: egy nyúl eleje és apróléka (készíthetjük marhahúsból is), 2 fej vöröshagyma, 2 evőkanál zsír, 1 kávéskanál pirospaprika, só, törött bors, 1 zsemle, 2-3 szem burgonya, 1/2 dl tej, a bundázáshoz: 1 kg […]

konyha 1605632518 4357puc7u5
Gasztronómia

VADBECSINÁLT LEVES

Vadbecsinált leves Hozzávalók: 50 dkg nyúlaprólék, 10 dkg liszt, 3 babérlevél, 10 dkg petrezselyemgyökér, 10 dkg sárgarépa, 5 dkg zellergumó, 35 dkg burgonya, 3 tojás, pirospaprika, 6 dkg zsír, 14 dkg rizs, pici ecet, zellerlevél, […]

NYÚLRAGU
Gasztronómia

NYÚLRAGU

Nyúlragu Hozzávalók: 2 nyúlcomb, 2 nyúllapocka, 6 dkg zsír, 2 evőkanál liszt, 1 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, 1 babérlevél, néhány szál kakukkfű, 1 csomó petrezselyem, 20 dkg gomba, 2 dl fehérbor, só, bors. Elkészítés: […]