VADBECSINÁLT LEVES

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

Vadbecsinált leves

Hozzávalók: 50 dkg nyúlaprólék, 10 dkg liszt, 3 babérlevél, 10 dkg petrezselyemgyökér, 10 dkg sárgarépa, 5 dkg zellergumó, 35 dkg burgonya, 3 tojás, pirospaprika, 6 dkg zsír, 14 dkg rizs, pici ecet, zellerlevél, mokkáskanálnyi köménymag, csipetnyi .

Elkészítés: A húst kb. 2,5 1 vízben föltesszük főni a köménnyel, babérlevéllel. Ha már félig megpuhult, belekerül a kockára vágott zöldség és a megmosott rizs. Külön elkészített rántással besűrítjük. Hozzáadjuk az apróra kockázott főtt tojást, majd kicsit összeforraljuk és legvégül ecettel ízesítjük.

A kép illusztráció!

 

 

MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR

OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!

Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.

https://laptapir.hu/magazin/pistike

Egy lap áráért akár 1000 magazint is olvashat!

 

 

NAPI VICCLEVÉL FELIRATKOZÁS

https://pistike.hu/feliratkozas/

 

 

MÁSOK EZT OLVASSÁK!

 

VADAS MARHASÜLT ZSEMLEGOMBÓCCAL

https://pistike.hu/gasztronomia/vadas-marhasult-zsemlegomboccal/

 

TÉSZTÁBAN SÜLT KOLBÁSZ

https://pistike.hu/gasztronomia/tesztaban-sult-kolbasz/

 

FRANCIA BURGONYA

https://pistike.hu/gasztronomia/francia-burgonya/

 

ZÖLDBABOS RAKOTT PÖRKÖLT TARHONYÁVAL

https://pistike.hu/gasztronomia/zoldbabos-rakott-porkolt-tarhonyaval/

 

TÜDŐVAGDALÉK HÚSSAL

https://pistike.hu/gasztronomia/tudovagdalek-hussal/

 

GULYÁSLEVES

https://pistike.hu/gasztronomia/gulyasleves/

 

 

 

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 204 times, 1 visits today)
Liked it? Take a second to support Pistike viccújság on Patreon!
Become a patron at Patreon!