Vadbecsinált leves
Hozzávalók: 50 dkg nyúlaprólék, 10 dkg liszt, 3 babérlevél, 10 dkg petrezselyemgyökér, 10 dkg sárgarépa, 5 dkg zellergumó, 35 dkg burgonya, 3 tojás, pirospaprika, 6 dkg zsír, 14 dkg rizs, pici ecet, zellerlevél, mokkáskanálnyi köménymag, csipetnyi só.
Elkészítés: A húst kb. 2,5 1 vízben föltesszük főni a köménnyel, babérlevéllel. Ha már félig megpuhult, belekerül a kockára vágott zöldség és a megmosott rizs. Külön elkészített rántással besűrítjük. Hozzáadjuk az apróra kockázott főtt tojást, majd kicsit összeforraljuk és legvégül ecettel ízesítjük.
A kép illusztráció!
MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR
OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!
Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.
https://laptapir.hu/magazin/pistike
Egy lap áráért akár 1000 magazint is olvashat!
NAPI VICCLEVÉL FELIRATKOZÁS
https://pistike.hu/feliratkozas/
MÁSOK EZT OLVASSÁK!
VADAS MARHASÜLT ZSEMLEGOMBÓCCAL
https://pistike.hu/gasztronomia/vadas-marhasult-zsemlegomboccal/
https://pistike.hu/gasztronomia/tesztaban-sult-kolbasz/
FRANCIA BURGONYA
https://pistike.hu/gasztronomia/francia-burgonya/
ZÖLDBABOS RAKOTT PÖRKÖLT TARHONYÁVAL
https://pistike.hu/gasztronomia/zoldbabos-rakott-porkolt-tarhonyaval/
TÜDŐVAGDALÉK HÚSSAL
https://pistike.hu/gasztronomia/tudovagdalek-hussal/
GULYÁSLEVES
https://pistike.hu/gasztronomia/gulyasleves/
Related posts:
1 Trackback / Pingback
Comments are closed.