Nyúlragu
Hozzávalók: 2 nyúlcomb, 2 nyúllapocka, 6 dkg zsír, 2 evőkanál liszt, 1 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, 1 babérlevél, néhány szál kakukkfű, 1 csomó petrezselyem, 20 dkg gomba, 2 dl fehérbor, só, bors.
Elkészítés: A nyúlcombot és lapockát darabokra vágjuk. Forró zsírban szép pirosra pirítjuk, megszórjuk a liszttel, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát, megsózzuk, megborsozzuk, föleresztjük a borral és ugyanannyi vízzel. Ha felforrt, kis tüllzacskóba – vagy teatojásba – tegyük a babérlevelet, a zöldpetrezselymet, a kakukkfüvet, és főzzük együtt a hússal. Ezután tegyük bele a megtisztított és negyedekre vágott gombát, és fedő alatt pároljuk készre. Tálaláskor eltávolítjuk a fűszerfüves zacskót.
Vajas rizst vagy spagettit adunk hozzá.
A kép illusztráció!
MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR
OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!
Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.
https://laptapir.hu/magazin/pistike
OLVASS TOVÁBB!
PISTIKE VICCÚJSÁG ELŐFIZETÉS
https://pistike.hu/pistike-viccujsag-elofizetes-2/
VICCLEVÉL FELIRATKOZÁS
https://pistike.hu/feliratkozas/
EROTITKOK VIP
https://pistike.hu/erotitkok/vip/
MIT FŐZZEK MA?
https://pistike.hu/gasztronomia/mit-fozzek-ma/
EROTITKOK – ÉJSZAKÁS MŰSZAK – NEM VETTEM FEL RENDESEN A BUGYIT…
https://pistike.hu/erotitkok/ejszakas-muszak-nem-vettem-fel-rendesen-a-bugyit/
EROTITKOK – ,,A SRÁCOK ITT VOLTAK, ÉS JÓ MUNKÁT VÉGEZTEK, KÜLDHETED ŐKET MÁSKOR IS!”
https://pistike.hu/erotitkok/a-sracok-itt-voltak-es-jo-munkat-vegeztek-kuldheted-oket-maskor-is/
4 HÓNAP BÖRTÖN, AMIÉRT RENDŐRÖKRE KÖHÖGÖTT
https://pistike.hu/pistike-nyuuuz/4-honap-borton-amiert-rendorokre-kohogott/
TÓTH ANDI JÓ NAGYOKAT FLEGMÁZOTT LILUNAK
https://pistike.hu/bulvar/toth-andi-jo-nagyokat-flegmazott-lilunak/
1 Trackback / Pingback
Comments are closed.