Rántott leves tojással
Hozzávalók: 1 tojás, 4 evőkanál olaj (zsír), 4 evőkanál liszt, késhegynyi pirospaprika, só.
Elkészítés: A zsiradékból és a darás lisztből kissé sötétebb rántást készítünk. Belehintjük a paprikát, és ráütjük a tojást. Folytonos keveréssel szétmorzsolgatjuk mindaddig, míg tarhonya nagyságú darabkákat nyerünk. Felöntjük egy liter vízzel és gyakran megkeverve felforraljuk. Megsózzuk, és kb. tíz percig főzzük. Levesporral ízesítjük.
A kép illusztráció!
MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR
OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!
Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.
https://laptapir.hu/magazin/pistike
MÁSOK EZT OLVASSÁK:
MI A KÜLÖNBSÉG A ,,FÉRFI” ÉS A ,,FICKÓ” KÖZÖTT?
https://pistike.hu/viccek/mi-a-kulonbseg-a-ferfi-es-a-ficko-kozott/
CSIRKEGULYÁS TARHONYÁVAL
https://pistike.hu/gasztronomia/csirkegulyas-tarhonyaval/
FOKHAGYMÁS TONHAL
https://pistike.hu/gasztronomia/fokhagymas-tonhal/
MEGOLDÁS
https://pistike.blog.hu/2021/02/19/megoldas_614
https://pistike.hu/funpic/meme/hogyan-flortoljunk-teljes-meretert-katt-a-kepre/
HOLNAPRA HŰLT HELYE LEGYEN A KUTYÁNAK!