Hozzávalók: 1 kg sertés rövidkaraj, 4 dkg vaj (1 evőkanál olaj), 4 alma, 1 kiskanál liszt, só, tárkony.
Elkészítés: A kicsontozott húst megforgatjuk a megforrósított zsiradékon, sóval meg apróra vágott tárkonnyal ízesítjük és kevés vízzel jó puhára megpároljuk. Ekkor köré rakjuk a meghámozott, cikkekre vágott almát, s lefedve még öt-tíz percig pároljuk. Visszamaradt levet – kevés vízzel – simára kevert liszttel behabarjuk, az almával együtt egy-két percig pároljuk, végül a húsra öntjük.
Vízben főtt burgonyával vagy párolt rizzsel körítjük.
Mások ezt is olvassák!
AMI A MŰTEREMBEN TÖRTÉNT, AZ OTT IS MARAD
https://pistike.hu/erotitkok/ami-a-muteremben-tortent-az-ott-is-marad/
VAGY HÚSVÉTOT
https://pistike.hu/funpic/egeszseges-erotika/vagy-husvetot/
GYÜMÖLCSÖS TÚRÓS PALACSINTA
https://pistike.hu/gasztronomia/gyumolcsos-turos-palacsinta/
SAVANYÚ TOJÁSLEVES
https://pistike.hu/gasztronomia/savanyu-tojasleves/
HÁT IGEN
https://pistike.hu/funpic/demotivator/hat-igen-3/
BIZTONSÁG
https://pistike.hu/funpic/csaladban-marad-funpic/biztonsag-5/
PICUR
https://pistike.hu/erotitkok/picur/