MIT FŐZZEK MA? Rántott csirkemell sajtosan – (Teljes méretért, szövegért katt a képre!)

MIT FŐZZEK MA? Rántott csirkemell sajtosan –  (Teljes méretért, szövegért katt a képre!)

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

MIT FŐZZEK MA? Rántott csirkemell sajtosan –  (Teljes méretért, szövegért katt a képre!)

RÁNTOTT CSIRKEMELL SAJTOSAN

Hozzávalók: 3 csirkemell, 20 dkg Karaván sajt, só, liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírozáshoz, olaj a kisütéshez.

Elkészítés: A megtisztított, megmosott csirkemellhúst, óvatosan lefejtjük a csontról. (A bőrét és a csontot a holnapi leveshez használjuk fel.) 6 szeletre vágjuk, kiveregetjük, széleit bevágjuk, megsózzuk. A füstölt sajtot is hat részrc vágjuk, s minden hússzeletre teszünk egy darabot. Szeletenként lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába mártjuk és forró, bő olajban kisütjük.

Párolt, vegyes zöldségköretet adunk

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 111 times, 1 visits today)
This content is available exclusively to members of Pistike2's Patreon at $2 2 or more.