Hozzávalók: 5-6 tojás, 1 kanál zsír, 2 evőkanál reszelt vöröshagyma (hagymakrém), 1 evőkanál pirospaprika, 2 kanál lecsó (1-2 mélyhűtött zöldpaprika és paradicsom), gulyáskrém, só.
Elkészítés: A zsírban a reszelt hagymát halványra pirítjuk, meghintjük pirospaprikával, elkeverjük a lecsóval (vagy karikára vágott zöldpaprikával, paradicsommal), 1-2 percig pirítjuk, majd gulyáskrémmel, sóval ízesítjük, kevés vízzel feleresztjük, és jó pörköltlevet készítünk. Ebbe tesszük a karikára vágott főtt tojásokat és keverés nélkül, csak a lábast rázogatva átforrósítjuk. Tehetünk hozzá kevés zsírban átsütött, karikára vágott kolbászt vagy virslit is.
Galuskával vagy tarhonyával tálaljuk.
A Pistike viccújság megrendelhető az ország bármely postáján, a hírlapot kézbesítőknél, www.posta.hu WEBSHOP-ban (https://eshop.posta.hu/storefront/), e-mail-ben a hirlapelofizetes@posta.hu címen, telefonon 06-1-767-8262 számon, levélben a MP Zrt. 1900 Budapest címen.
Még több recept ITT!
Ez is lehet érdekes!
HÁZI NYÚLRA NEM LÖVÜNK, CSAK HA TÁMAD
https://pistike.hu/erotitkok/hazi-nyulra-nem-lovunk-csak-ha-tamad/
ÖNZŐ VAGY!
https://pistike.hu/funpic/demotivator/onzo-vagy/
CSAK AZT NE!
https://pistike.hu/funpic/hat-show/csak-azt-ne/
KÖZMUNKÁSOK?
https://pistike.hu/funpic/munka/kozmunkasok/
MEGLÁSD, JOBB LESZ
https://pistike.hu/funpic/koronavirus/meglasd-jobb-lesz/
SÁRGARÉPA BUNDÁBAN
https://pistike.hu/bulvar/mit-fozzek-ma/sargarepa-bundaban/