LUDASKÁSA

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

Ludaskása

Hozzávalók: 1 csomag libaaprólék, 25-30 dkg rizs, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, só, 8-10 szem bors, 1 evőkanál libazsír.

Elkészítés: A libaaprólékot feldaraboljuk, sós, zöldséges vízben, néhány szem borssal megfőzzük, majd kiszedjük a levesből. A libazsíron megpirítjuk a rizst, felengedjük levessel, a szokásos módon puhára pároljuk. Amikor már majdnem jó, összevegyítjük az aprólékkal, és készre főzzük.

Tálaláskor a tetejére friss libatöpörtyűt hintünk.

A kép illusztráció!

 

Ha van egy-két jó vicced, nevetséges mémed, röhögni való karikatúrád, akkor küld el a pistike@pistike.hu címünkre, és mi megosztjuk a weblapunkon, és a Facebookon! Az arra érdemesek pedig a – szerző megjelölésével – akár bekerülhetnek a Pistike viccújság nyomtatott változatába is!

 

A Pistike viccújság megrendelhető az ország bármely postáján, a hírlapot kézbesítőknél, www.posta.hu WEBSHOP-ban (https://eshop.posta.hu),  e-mail-ben a hirlapelofizetes@posta.hu címen, telefonon 06-1-767-8262 számon, levélben a MP Zrt. 1900 Budapest címen.

 

MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR

OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!

Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.

https://laptapir.hu/magazin/pistike

Egy lap áráért akár 1000 magazint is olvashat!

 

NAPI VICCLEVÉL FELIRATKOZÁS

https://pistike.hu/feliratkozas/

 

MÁSOK EZT OLVASSÁK!

 

SÁRGABORSÓPÜRÉ FŐTT TARJÁVAL

https://pistike.hu/gasztronomia/sargaborsopure-fott-tarjaval/

 

BORZAS SZELET

https://pistike.hu/gasztronomia/borzas-szelet/

 

RÁNTOTT LEVES TOJÁSSAL

https://pistike.hu/gasztronomia/rantott-leves-tojassal/

 

MEGGYES PITE

https://pistike.hu/gasztronomia/meggyes-pite/

 

TARHONYA MAGYAROSAN

https://pistike.hu/gasztronomia/tarhonya-magyarosan/

 

ALMAGOMBÓC

https://pistike.hu/gasztronomia/almagomboc-2/

 

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 109 times, 1 visits today)
Liked it? Take a second to support Pistike viccújság on Patreon!
Become a patron at Patreon!