Ludaskása
Hozzávalók: 1 csomag libaaprólék, 25-30 dkg rizs, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, só, 8-10 szem bors, 1 evőkanál libazsír.
Elkészítés: A libaaprólékot feldaraboljuk, sós, zöldséges vízben, néhány szem borssal megfőzzük, majd kiszedjük a levesből. A libazsíron megpirítjuk a rizst, felengedjük levessel, a szokásos módon puhára pároljuk. Amikor már majdnem jó, összevegyítjük az aprólékkal, és készre főzzük.
Tálaláskor a tetejére friss libatöpörtyűt hintünk.
A kép illusztráció!
Ha van egy-két jó vicced, nevetséges mémed, röhögni való karikatúrád, akkor küld el a pistike@pistike.hu címünkre, és mi megosztjuk a weblapunkon, és a Facebookon! Az arra érdemesek pedig a – szerző megjelölésével – akár bekerülhetnek a Pistike viccújság nyomtatott változatába is!
A Pistike viccújság megrendelhető az ország bármely postáján, a hírlapot kézbesítőknél, www.posta.hu WEBSHOP-ban (https://eshop.posta.hu), e-mail-ben a hirlapelofizetes@posta.hu címen, telefonon 06-1-767-8262 számon, levélben a MP Zrt. 1900 Budapest címen.
MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR
OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!
Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.
https://laptapir.hu/magazin/pistike
Egy lap áráért akár 1000 magazint is olvashat!
NAPI VICCLEVÉL FELIRATKOZÁS
https://pistike.hu/feliratkozas/
MÁSOK EZT OLVASSÁK!
SÁRGABORSÓPÜRÉ FŐTT TARJÁVAL
https://pistike.hu/gasztronomia/sargaborsopure-fott-tarjaval/
BORZAS SZELET
https://pistike.hu/gasztronomia/borzas-szelet/
RÁNTOTT LEVES TOJÁSSAL
https://pistike.hu/gasztronomia/rantott-leves-tojassal/
MEGGYES PITE
https://pistike.hu/gasztronomia/meggyes-pite/
TARHONYA MAGYAROSAN
https://pistike.hu/gasztronomia/tarhonya-magyarosan/
ALMAGOMBÓC
https://pistike.hu/gasztronomia/almagomboc-2/
Related posts:
1 Trackback / Pingback
Comments are closed.