VIRSLIS RIZS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

Virslis rizs

Hozzávalók: 30 dkg rizs, 1 kis fej vöröshagyma, 5 dkg reszelt sajt, 2 pár virsli, 5 dkg vaj, 2 dl fehérbor, 1 erőleveskocka, , törött bors, 2 dl tejföl.

Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk és a vajon megpároljuk. A virsli bőrét lehúzzuk, karikákra vágjuk, hozzáadjuk a hagymához, és rövid ideig együtt pirítjuk, majd hozzáadjuk a megtisztított, lecsurgatott rizst. Amikor a rizs már üvegessé vált, felöntjük borral, megsózzuk, megborsozzuk. Ha a rizs fělitta a bort, két dl vízben feloldott erőleveskockás lével tovább pároljuk, amíg megpuhul. Reszelt sajttal meghintjük, tejföllel meglocsoljuk, savanyúsággal tálaljuk.

 

ERRŐL SE MARADJ LE!

 

VADAS MARHASÜLT ZSEMLEGOMBÓCCAL
https://pistike.hu/gasztronomia/vadas-marhasult-zsemlegomboccal/

 

TÉSZTÁBAN SÜLT KOLBÁSZ
https://pistike.hu/gasztronomia/tesztaban-sult-kolbasz/

 

FRANCIA BURGONYA
https://pistike.hu/gasztronomia/francia-burgonya/

 

ZÖLDBABOS RAKOTT PÖRKÖLT TARHONYÁVAL
https://pistike.hu/gasztronomia/zoldbabos-rakott-porkolt-tarhonyaval/

 

TÜDŐVAGDALÉK HÚSSAL
https://pistike.hu/gasztronomia/tudovagdalek-hussal/

 

GULYÁSLEVES
https://pistike.hu/gasztronomia/gulyasleves/

 

ALMAGOMBÓC
https://pistike.hu/gasztronomia/almagomboc/

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 83 times, 1 visits today)
Liked it? Take a second to support Pistike viccújság on Patreon!
Become a patron at Patreon!