Lecsó római tálban
Hozzávalók: 1 kg zöldpaprika, 3-4 paradicsom, 1 bögre tarhonya, 2 kis fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 15 dkg füstölt szalonna, 2 pár debreceni, 2 dl tejföl, pirospaprika, só, törött bors, 1 evőkanál olaj.
Elkészítés: Kicsumázzuk és felszeleteljük a zöldpaprikát, lehéjazzuk, karikákra vágjuk a paradicsomot. A szalonnát vékony csíkokra, a kolbászt karikákra vágjuk, a fokhagymát megtörjük, a hagymát lereszeljük vagy nagyon finomra vágjuk. Az olajon nhegbamítjuk a tarhonyát, hozzáadjuk a szalonnát, a hagymát, fokhagymát, a paprikát, a paradicsomot meg a kolbászt. Osszekeverjük, majd az egészet beleöntjük az előzőleg vízben áztatott római tálba. A tejfölt két dl vízzel hígítjuk, megsózzuk, borsozzuk és az ételre öntjük. (Kellemes pikáns ízt kap, ha vékony füstöltsajtszeleteket olvasztunk rá!) 70 perc alatt készül el.
A teljes cikk ITT olvasható!
A címlapkép illusztráció!
EZ IS ÉRDEKELHETI!
ELKÉPESZTŐ AKCIÓ: OLTÁSÉRT PIZZÁT ADNAK!
https://pistike.hu/pistike-nyuuuz/elkepeszto-akcio-oltasert-pizzat-adnak/
DOLGOZAT
https://pistike.hu/funpic/suli/dolgozat-3/
KÖZÜLETEK VALAKI?
https://pistike.hu/funpic/munka/kozuletek-valaki/
VASÁRNAPI EBÉD
https://pistike.hu/funpic/kaja/vasarnapi-ebed-2/
B-ALFA-S-Z-HÍM
https://pistike.hu/funpic/egeszseges-erotika/b-alfa-s-z-him/
KIS KÍGYÓ
https://pistike.hu/funpic/tejlor-napi-karikatura/kis-kigyo/
Related posts:
1 Trackback / Pingback
Comments are closed.