Gombaszeletkék rántva
Hozzávalók: 30 dkg gomba, 1 kis fej vöröshagyma, 2 zsemle, 2 tojás, 1 evőkanál zsír, 2 evőkanál zsemlemorzsa, l csomó petrezselyem, só, törött bors, liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírozáshoz, olaj (zsír) a kisütéshez.
Elkészítés: A megtisztított, megmosott gombát vékony szeletekre vágjuk, és apróra vágott vagy reszelt vöröshagymával, vágott petrezselyemmel a zsírban puhára pároljuk. Belekeverjük a tejbe áztatott és kifacsart zsemléket, a két egész tojást, és sóval, törött borssal ízesítjük. Lapos szeleteket formálunk belőle, lisztbe, tojásba, morzsába mártjuk és mindkét oldalát forró olajban vagy zsírban szép pirosra sütjük.
Burgonyapürét és savanyúságot adunk hozzá.
MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR
OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!
Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.
https://laptapir.hu/magazin/pistike
MÁSOK EZT OLVASSÁK:
KEKSZ
https://pistike.hu/viccek/keksz/
GÓLYA HOZZA?
https://pistike.hu/viccek/golya-hozza/
FÉK
https://pistike.hu/viccek/fek-3/
ELLENŐRZÉS
https://pistike.hu/viccek/ellenorzes-2/
GELENCSÉR TIMI EGY PASIÉRT FELADNÁ A KARRIERJÉT
https://pistike.hu/pistike-nyuuuz/gelencser-timi-egy-pasiert-feladna-a-karrierjet/
TÖBB MILLIÓT FIZETETT VOLT FELESÉGÉNEK A HÁZIMUNKÁÉRT
https://pistike.hu/pistike-nyuuuz/tobb-milliot-fizetett-volt-felesegenek-a-hazimunkaert/
1 Trackback / Pingback
Comments are closed.