Paprikás burgonya sajtos galuskával
Hozzávalók: 50 dkg burgonya, 2 fej vöröshagyma, pirospaprika, 2 evőkanál olaj, 2 tojás, 5 dkg reszelt sajt, 20 dkg liszt, só.
Elkészítés: Vöröshagymás paprikás burgonyát készítünk a szokott módon. Míg a burgonya fő, a két tojással, liszttel és kevés sóval galuskatésztát készítünk, más folyadék nem kell hozzá és ízlés szerinti reszelt sajtot keverünk hozzá. Ezután forró, sós vízben kifőzzük. Leszűrjük és a már megfőtt burgonya közé keverjük.
Savanyúsággal tálaljuk.
A kép illusztráció!
A Pistike viccújság megrendelhető az ország bármely postáján, a hírlapot kézbesítőknél, www.posta.hu WEBSHOP-ban (https://eshop.posta.hu), e-mail-ben a hirlapelofizetes@posta.hu címen, telefonon 06-1-767-8262 számon, levélben a MP Zrt. 1900 Budapest címen.
MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR
OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!
Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.
https://laptapir.hu/magazin/pistike
Egy lap áráért akár 1000 magazint is olvashat!
NAPI VICCLEVÉL FELIRATKOZÁS
https://pistike.hu/feliratkozas/
MÁSOK EZT OLVASSÁK!
EGYSZÓVAL SZÁLLÍTÓ
https://pistike.hu/funpic/auto-funpic/egyszoval-szallito/
SÁRGA TÚRÓ
https://pistike.hu/gasztronomia/sarga-turo/
https://pistike.hu/gasztronomia/paradicsomos-zoldbab/
JURÓP
https://pistike.hu/funpic/tejlor-napi-karikatura/jurop/
JÓ VARRÓNŐ KELL
https://pistike.hu/funpic/koronavirus/jo-varrono-kell/
KEMÉNY LEGÉNY
https://pistike.hu/funpic/csaladban-marad-funpic/kemeny-legeny-2/