VIRSLIFELFÚJT

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

Virslifelfújt

Hozzávalók: 4 pár virsli, 10 dkg vaj, 1 evőkanál liszt, 10 dkg reszelt sajt, 1 tojás, törött bors, .

Elkészítés: A vajat felolvasztjuk, és gyengén megpirítunk benne egy evőkanál lisztet, 3 dl vízzel felengedjük, s folytonos keverés mellett forraljuk kb. 10 percig. Ha kihűlt, egy tojássárgát adunk óvatosan hozzá, és krémszerűvé keverjük. Sóval, borssal ízesítjük. Ezután kivajazunk egy tűzálló tálat. A virsliket meghámozzuk (ha nem bőrös), és kettévágjuk. Lerakjuk a virsliket a kivajazott tálba. Leöntjük a krémmel, meghintjük a reszelt sajttal, és apró vajdarabokat teszünk a tetejére. Forró sütőben 20 percig sütjük.

Vajas burgonyával és párolt zöldborsóval körítjük.

A kép illusztráció!

 

 

MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR

OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!

Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.

https://laptapir.hu/magazin/pistike

Egy lap áráért akár 1000 magazint is olvashat!

 

 

MÁSOK EZT OLVASSÁK:

 

 

KÁPOSZTÁS CSÜLÖK RÓMAI TÁLBAN

https://pistike.hu/gasztronomia/kaposztas-csulok-romai-talban/

 

FOKHAGYMÁS TONHAL

https://pistike.hu/gasztronomia/fokhagymas-tonhal/

 

CSIRKEGULYÁS TARHONYÁVAL

https://pistike.hu/gasztronomia/csirkegulyas-tarhonyaval/

 

PARAJKRÉM SÜLT SAJTOS SZELETEKKEL

https://pistike.hu/gasztronomia/parajkrem-sult-sajtos-szeletekkel/

 

FŐZELÉKRIZOTTÓ OLCSÓ FASÍRTTAL

https://pistike.hu/gasztronomia/fozelekrizotto-olcso-fasirttal/

 

SÁRGABORSÓPÜRÉ FŐTT TARJÁVAL

https://pistike.hu/gasztronomia/sargaborsopure-fott-tarjaval/

 

 

 

 

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 107 times, 2 visits today)
Liked it? Take a second to support Pistike viccújság on Patreon!
Become a patron at Patreon!