Geszti sertésborda
Hozzávalók: l kg sertéskaraj, 15 dkg kötözött sonka, 6 tojás, 20 dkg gomba, vöröshagyma, 15 dkg füstölt szalonna, 3 dl tej, 4 dl tejföl, só, törött bors, 20 dkg zsír, 1 kg burgonya.
Elkészítés: A sertésbordát felszúrjuk, a kötözött sonkából és a gombából, valamint tojásból tölteléket készítünk, sóval, törött borssal összekeverjük, ezt betöltjük a bordába, majd kevés zsírban elsütjük. A burgonyát héjában megfőzzük,karikára vágjuk és a karika burgonya közé elhelyezzük a sült tölteléket. Azután tejföllel, zsírral meglocsoljuk, majd ismét sütőben készre sütjük. Tálaláskor tetejére szalonnakakastaréjt helyezünk, kevés tejföllel meglocsoljuk.
Savanyúsággal tálaljuk.
A kép illusztráció!
MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR
OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!
Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.
https://laptapir.hu/magazin/pistike
OLVASS TOVÁBB!
TENGERÉSZ
https://pistike.hu/viccek/tengeresz/
SZEMORVOS
https://pistike.hu/viccek/szemorvos/
TEHÉN
https://pistike.hu/viccek/tehen/
IGAZGATÓ
https://pistike.hu/viccek/igazgato/
1 Trackback / Pingback
Comments are closed.