SERTÉSRAGU RÓMAI TÁLBAN

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

Hozzávalók: 60 dkg sertéslapocka, 30 dkg sárgarépa, 20 dkg petrezselyemgyökér, 15 dkg vöröshagyma, 1 csomó petrezselyem, 1 karalábé, 1 evőkanál zsír, 2 teáskanál só, 1 mokkáskanál törött bors.

Elkészítés: A húst apró kockákra vágva, kevés zsíron átfuttatjuk, majd hozzákeverjük a karikákra vágott sárgarépát, fehérrépát, vöröshagymát s a kockákra vágott karalábét. Sóval, borssal, vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. Vízben áztatott római tálba tesszük, közepesen meleg sütőben 50 percig sütjük.

Párolt rizzsel tálaljuk.

 

A Pistike viccújság megrendelhető az ország bármely postáján, a hírlapot kézbesítőknél, www.posta.hu WEBSHOP-ban (https://eshop.posta.hu/storefront/),  e-mail-ben a hirlapelofizetes@posta.hu címen, telefonon 06-1-767-8262 számon, levélben a MP Zrt. 1900 Budapest címen.

 

Egy kis humor…

 

DOKTOR
https://pistike.hu/viccek/doktor/

RENDŐR
https://pistike.hu/viccek/rendor/

SIVATAG
https://pistike.hu/viccek/sivatag/

SEGÍTSÉG
https://pistike.hu/viccek/segitseg/

RIPORTER
https://pistike.hu/viccek/riporter/

TENGER
https://pistike.hu/viccek/tenger/

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 159 times, 5 visits today)
Liked it? Take a second to support Pistike viccújság on Patreon!
Become a patron at Patreon!