Párizsi kelkáposzta
Hozzávalók: 80 dkg kelkáposzta, 3 tojás, 15 dkg liszt, 1,5 dl tej, só, olaj a sütéshez.
Elkészítés: A kelkáposztát megmossuk, torzsáját kivágjuk. Nyolcadokra szeleteljük, sós vízben megpároljuk. A lisztből, tojásból és tejből sűrű palacsintatésztát keverünk és megsózzuk. A félig főtt kelt lecsorgatjuk, lisztben megmártjuk, palacsintatésztában megforgatjuk és forró olajban megsütjük.
Pirított burgonyával tálaljuk.
CSAPJ LE A 40 OLDALAS PISTIKE VICCÚJSÁGRA A LAPTAPIRON!
https://pistike.hu/pistike/csapjon-le-a-pistike-viccujsagra-a-laptapiron/
MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS A LAPTAPIRON
ÉS MÁR OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!
Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.
https://laptapir.hu/magazin/pistike
EGY LAP ÁRÁÉRT 80 FRISS MAGAZIN! A kínálatban megtalálja a Pistike viccújság legfrissebb számát, illetve az archívumot 2015-ig! Kedvenc lapjait online is olvashatja, mobil eszközökön pedig magával viheti, így bárhol, bármikor eléri. Előfizetésével a korábbi megjelenésekhez, további lapokhoz, különszámokhoz is hozzáférhet! Nem szükséges egy évre előre kifizetni az előfizetést, mint a nyomtatott lapoknál, a Laptapiron havonta fizet mindössze 1490 forintot. Előfizetését bármikor megállíthatja és újra indíthatja.
A Pistike viccújság megrendelhető az ország bármely postáján, a hírlapot kézbesítőknél, www.posta.hu WEBSHOP-ban (https://eshop.posta.hu), e-mail-ben a hirlapelofizetes@posta.hu címen, telefonon 06-1-767-8262 számon, levélben a MP Zrt. 1900 Budapest címen.
NAPI VICCLEVÉL FELIRATKOZÁS
https://pistike.hu/feliratkozas/
TOVÁBBI CIKKEINK:
LÁTHATÓ
https://pistike.hu/funpic/tejlor-napi-karikatura/lathato-2/
KISTESÓKRÓL
https://pistike.hu/funpic/tejlor-napi-karikatura/kistesokrol/
GYORSTANULÁS
Amikor a terem előtt gyorsan megpróbálod megtanulni az anyagot.
https://pistike.hu/funpic/gyorstanulas/
NYELVZSENI
https://pistike.hu/funpic/allati-funpic/nyelvzseni/
AMIKOR TESI ÓRÁN
nem néz a tanár…
https://pistike.hu/funpic/amikor-tesi-oran/
JÁTÉKMESTER
https://pistike.hu/funpic/demotivator/jatekmester/