Hozzávalók: 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet sertéstarja csont nélkül, 5-6 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál durva steak bors, 1 teáskanál flekken fűszerkeverék, 1 db chilipaprika, 1 mokkáskanál őrölt chili, só, 5-6 fej vöröshagyma, finomliszt, olaj.
Elkészítés: A fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük. A tarjaszeleteket enyhén kiklopfoljuk, az inas, hártyás részeket bevagdossuk. A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flekken fűszerrel, chilivel és a fokhagymával. Kevés olajat öntünk rá és a hűtőbe tesszük 1 órára. Még jobb, ha a húst előző nap bepácoljuk. A vöröshagymákat megtisztítjuk, felszeleteljük és karikákra vágjuk. A hagymakarikákat lisztezzük, és bő, forró olajban kis adagokban ropogósra sütjük, majd szűrőbe vagy papírtörlőre szedjük.
A húst grillen vagy serpenyőben kevés olajon átsütjük.
Ez is érdekes lehet:
FIGYELED?
TOP100 2020: A LEGJOBB EROTITKOK NOVELLÁK (41-60)
HOZOMÁNY
TEHERLIFT
CSAPÁS CSAPÁS UTÁN
FANTA