Dán húsgombóc
Hozzávalók: 50 dkg négyszer átdarált marhacomb, 10 dkg négyszer átdarált sertéscomb, 1,5 1 tej, 6-8 evőkanál liszt, I tojás, 1 közepes nagyságú reszelt vöröshagyma, 1 kávéskanál só, bocs, 5 dkg vaj (margarin).
Elkészítés: Egy tálba – a vaj kivételével – beleöntjük az összes hozzávalót, és simára keverjük. Egy-egy evőkanálnyi húsból gombócokat formálunk és a forró vajban mindkét oldalukat megsütjük. Ezután takaréklángon, lefedve még pároljuk öt-tíz percig.
Főtt burgonyával és céklasalátával tálaljuk.
A kép illusztráció!
A Pistike viccújság megrendelhető az ország bármely postáján, a hírlapot kézbesítőknél, www.posta.hu WEBSHOP-ban (https://eshop.posta.hu), e-mail-ben a hirlapelofizetes@posta.hu címen, telefonon 06-1-767-8262 számon, levélben a MP Zrt. 1900 Budapest címen.
MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR
OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!
Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.
https://laptapir.hu/magazin/pistike
Egy lap áráért akár 1000 magazint is olvashat!
NAPI VICCLEVÉL FELIRATKOZÁS
https://pistike.hu/feliratkozas/
MÁSOK EZT OLVASSÁK!
YUPPIKA!
https://pistike.hu/funpic/munka/yuppika/
HA VAN!
https://pistike.hu/funpic/kozossegi/ha-van/
EROTITKOK – ÖRÖMMEL FIZETTEM
https://pistike.hu/erotitkok/erotitkok-orommel-fizettem/
BORMUSTRA
https://pistike.hu/funpic/bormustra/
NE LESKELŐDJ!
https://pistike.hu/funpic/kepek-a-nagyvilagbol/ne-leskelodj/
GYŐZIKE MÁR VIRÁG ESKÜVŐI RUHÁJÁT TERVEZI
https://pistike.hu/bulvar/gyozike-mar-virag-eskuvoi-ruhajat-tervezi/