ALMÁS CSIRKECOMB

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

Hozzávalók: személyenként 1-2 csirkecomb, 4 db alma, 1 dl fehérbor, 5 dkg vaj, , törött bors, őrölt rozmaring, 1 evőkanál kristálycukor.

Elkészítés: A megmosott csirkecombokat sóval, borssal, rozmaringgal bedörzsölve vajon átsütjük és tűzálló tálba tesszük. Letakarjuk a vékonyra szeletelt almákkal. A visszamaradt pecsenyelevet a borral felforraljuk és leöntjük vele a csirkecombokat. Tetejére egy evőkanál kristálycukrot hintünk és forró sütőben 40 percig sütjük.

Burgonyapürével tálaljuk.

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 71 times, 2 visits today)
Liked it? Take a second to support Pistike viccújság on Patreon!
Become a patron at Patreon!
This content is available exclusively to members of Pistike2's Patreon at $2 or more.

1 Trackback / Pingback

  1. Fóliában sült májkrémes csirkemell - Pistike viccújság

Comments are closed.