RÁNTOTT SERTÉSLÁB

konyha,lány
konyha,lány

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

Rántott sertésláb

Hozzávalók: 4 sertésköröm, só, 2 tojás, 5 dkg zsemlemorzsa, 1 evőkanál liszt, olaj a kisütéshez.

Elkészítés: A sertéskörmöt a hentessel hosszában kettéhasíttatjuk. Meleg vízben tisztára mossuk, és annyi vízben, hogy ellepje, kuktában teljesen puhára főzzük. (Ezt a levet használjuk levesként.) Melegen kicsontozzuk úgy, hogy körmével együtt egészben maradjon. Szitán lecsurgatjuk, besózzuk, majd a lisztben, felvert tojásokban, zsemlemorzsában megforgatva, forró olajban ropogósra sütjük.

Tört burgonyával, tartármártással tálaljuk.

A kép illusztráció!

 

 

MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR

OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!

Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.

https://laptapir.hu/magazin/pistike

 

 

MÁSOK EZT OLVASSÁK!

 

 

ALFÖLDI ÖREGLEBBENCS

https://pistike.hu/gasztronomia/alfoldi-oreglebbencs/

 

TONHAL PIKÁNS MÁRTÁSBAN

https://pistike.hu/gasztronomia/tonhal-pikans-martasban/

 

PÁSTÉTOMOS GOMBA RÁNTVA

https://pistike.hu/gasztronomia/pastetomos-gomba-rantva/

 

SERTÉSRAGU RÓMAI TÁLBAN

https://pistike.hu/gasztronomia/sertesragu-romai-talban/

 

TOJÁSGULYÁS

https://pistike.hu/gasztronomia/tojasgulyas/

 

ZÖLDBORSÓS CSÜLÖK

https://pistike.hu/gasztronomia/zoldborsos-csulok/

 

 

 

 

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 290 times, 2 visits today)
This content is available exclusively to members of Pistike2's Patreon at $2 2 or more.