LENCSEEGYTÁL

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

Lencseegytál

Hozzávalók: 30-35 dkg lencse, 30 dkg sertéscomb, 2 ecetes uborka, 1 evőkanál mazsola, 2 dl vörösbor, , törött bors, 3 evőkanál olaj, tejföl.

Elkészítés: A lencsét feltesszük főni. A húst kockákra vágjuk, és forró olajban jól átforgatjuk. Borsozzuk, hozzátesszük a mazsolát, a vörösbort és a kockákra vágott uborkát, majd megpároljuk. Ha kész, összeforraljuk a lencsével, s esetleg egy kevés ecettel vagy citromlével savanyítjuk.

Tálaláskor tejfölt adhatunk mellé.

A kép illusztráció!

 

 

MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR

OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!

Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.

https://laptapir.hu/magazin/pistike

Egy lap áráért akár 1000 magazint is olvashat!

 

 

MÁSOK EZT OLVASSÁK:

 

BABFŐZELÉK

https://pistike.hu/gasztronomia/babfozelek/

 

KÁPOSZTÁS TEKERCS

https://pistike.hu/gasztronomia/kaposztas-tekercs/

 

SAVANYÚ TOJÁSLEVES

https://pistike.hu/gasztronomia/savanyu-tojasleves/

 

GYÜMÖLCSÖS TÚRÓS PALACSINTA

https://pistike.hu/gasztronomia/gyumolcsos-turos-palacsinta/

 

CSIRKE BUROKBAN

https://pistike.hu/gasztronomia/csirke-burokban/

 

SZÉKELY ALMÁSHÚS

https://pistike.hu/gasztronomia/szekely-almashus/

 

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 202 times, 1 visits today)
Liked it? Take a second to support Pistike viccújság on Patreon!
Become a patron at Patreon!