KÁPOSZTÁS TEKERCS

KÁPOSZTÁS TEKERCS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

Hozzávalók: 1 fej puha fejes káposzta, 40 dkg sertéshús, 1 tojás, kevés törött bors, fokhagyma, só, vöröshagyma, pirospaprika, olaj.

Elkészítés: A darált húst elkészítjük a szokásos módon fasírtnak. A fejes káposzta leveleit szétszedjük, közepén a vastag eret kettévágjuk és leforrázzuk. Pár percig letakarva hagyjuk, azután megtöröljük és a leveleket megtöltjük a darált hússal, mintha töltött káposztát készítenénk. Közben hagymával, paprikával a szokott módon pörköltszaftot készítünk és ebbe helyezzük szépen egymás mellé a már elkészített töltelékeket.

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 93 times, 1 visits today)
This content is available exclusively to members of Pistike2's Patreon at $2 2 or more.