Sertésláb debrecenivel
Hozzávalók: 4 közepes nagyságú sertésláb, 2 pár debreceni, 5 dkg füstölt szalonna, só, 3 gerezd fokhagyma, 3 szem borókabogyó, 1 babérlevél.
Elkészítés: A megtisztított sertéslábakat kuktában a fűszerekkel ízesített vízben puhára fűzzük, majd kivesszük, és kissé hűlni hagyjuk, nehogy túlforró legyen, de azért meleg maradjon. A megfőtt sertéslábak egyik oldalát felvágjuk, kicsontozzuk, de a körömnél lévő apró csontokat benne hagyhatjuk. A nagy csont helyére egy-egy szál debrecenit befektetünk, és tesszük tűzálló tálba, hogy a nyílás alul legyen. Mindegyik tetejére egy vékony szelet szalonnát fektetünk, a főzőléből egy keveset a hús alá öntünk, és a forró sütőben 15-20 perc alatt jól átforrósítjuk.
Hasábburgonyával és .savanyúsággal azonnal tálaljuk.
A kép illusztráció!
MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR
OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!
Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.
https://laptapir.hu/magazin/pistike
EGY LAP ÁRÁÉRT 70 FRISS MAGAZIN! A kínálatban megtalálja a Pistike viccújság legfrissebb számát, illetve az archívumot 2015-ig! Kedvenc lapjait online is olvashatja, mobil eszközökön pedig magával viheti, így bárhol, bármikor eléri. Előfizetésével a korábbi megjelenésekhez, további lapokhoz, különszámokhoz is hozzáférhet! Nem szükséges egy évre előre kifizetni az előfizetést, mint a nyomtatott lapoknál, a Laptapiron havonta fizet mindössze 1490 forintot. Előfizetését bármikor megállíthatja és újra indíthatja.
NAPI VICCLEVÉL FELIRATKOZÁS
https://pistike.hu/feliratkozas/
EZ IS ÉRDEKELHETI:
GYÓGYHÁZ
https://pistike.hu/funpic/orvos/gyogyhaz/
3 HALOTT, 183-AN KÓRHÁZBAN ROMLOTT GYÜMÖLCSLÉ MIATT
https://pistike.hu/pistike-nyuuuz/3-halott-183-an-korhazban-romlott-gyumolcsle-miatt/
GELENCSÉR TIMI ÚJRA SZERELMES LENNE?
https://pistike.hu/bulvar/gelencser-timi-ujra-szerelmes-lenne/
GYŐZIKE LUXUS MERCEDESSZEL
https://pistike.hu/bulvar/gyozike-luxus-mercedesszel/
ÚJ TURISZTIKAI FEJLESZTÉSEK SOMOSKŐÚJFALUN
https://pistike.hu/bulvar/uj-turisztikai-fejlesztesek-somoskoujfalun/
Related posts: