CSERESZNYÉS PITE

CSERESZNYÉS PITE

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

Cseresznyés pite

Hozzávalók: 8 tojás, 20 dkg kristálycukor, 15 dkg zsemlemorzsa, 2 dkg vaj, 40 dkg cseresznye, vaníliás cukor, porcukor.

Elkészítés: A cseresznyét kimagozzuk, 2 evőkanál porcukorral meghintjük, fél óráig állni hagyjuk, majd óvatosan kinyomkodjuk a levét. Nyolc tojás sárgáját nyolc evőkanál cukorral (16 dkg) habosra keverjük. Hozzáadjuk a nyolc tojás felvert habját és nyolc evőkanál zsemlemorzsát (15 dkg). Az egészet lazán összekeverjük és kivajazott tűzálló üvegtálba vagy tepsibe töltjük. Tetején egyenletesen elosztjuk a cseresznyét, és közepes hőfokon (150-180 C) megsütjük (kb. 25-30 perc). Még melegen a tetejét megszórjuk vaníliás porcukorral.

 

 

CSAPJ LE A 40 OLDALAS PISTIKE VICCÚJSÁGRA A LAPTAPIRON! ÉS AZONNAL OLVASHATOD A LEGFRISSEBB EROTITKOK SZTORIKAT.

A BELÉPÉSI KÓD MEGTALÁLHATÓ AZ ÚJSÁG 23. OLDALÁN!

EGY LAP ÁRÁÉRT 100 FRISS MAGAZIN!

https://laptapir.hu/magazin/pistike

 

 

A Pistike viccújság megrendelhető az ország bármely postáján, a hírlapot kézbesítőknél, www.posta.hu WEBSHOP-ban (https://eshop.posta.hu),  e-mail-ben a hirlapelofizetes@posta.hu címen, telefonon 06-1-767-8262 számon, levélben a MP Zrt. 1900 Budapest címen.

 

 

NAPI VICCLEVÉL FELIRATKOZÁS

https://pistike.hu/feliratkozas/

 

 

TOVÁBBI CIKKEINK:

 

 

TOLVAI RENI BIKINIBEN, UJJÁT SZOPOGATVA FOTÓZTA MAGÁT

https://pistike.hu/bulvar/tolvai-reni-bikiniben-ujjat-szopogatva-fotozta-magat/

 

KISZÁMOLTA

https://pistike.hu/funpic/motivator/kiszamolta/

 

OPITZ BARBI BIKINIBEN TÁNCOL A BALATON PARTJÁN

https://pistike.hu/bulvar/98586/

 

GRAND TOUR

https://pistike.hu/funpic/grand-tour/

 

TIRAMISU

https://pistike.hu/gasztronomia/tiramisu/

 

MIT FŐZZEK MA? – TÖKKARIKÁK MÁJJAL, MAJORÁNNÁS FOKHAGYMAMÁRTÁSSAL

https://pistike.hu/gasztronomia/mit-fozzek-ma-tokkarikak-majjal-majorannas-fokhagymamartassal/

Pistike 2024 05 ho39

(Visited 145 times, 3 visits today)
Liked it? Take a second to support Pistike viccújság on Patreon!
Become a patron at Patreon!