Húsvéti vegyes saláta
Hozzávalók: 20 dkg füstölt sonka, 8 kemény tojás, 20 csokor újhagyma, 10 csokor retek, 1 csokor petrezselyem, salátalevelek.
Az öntethez: 1 dl kefír, 1 evőkanál olaj, mustár, citromlé, só, bors.
A sonkát vágjuk kis kockákra, a tojást szeleteljük fel gerezdekre, adjuk hozzá a felkarikázott hagymát, retket és az apróra metélt petrezselymet is. Készítsük el az öntetet, keverjük a feldarabolt hozzávalókhoz, és salátával bélelt tálba szedjük. Díszítsük retek- és tojáskarikákkal.
A kép illusztráció!
MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR
OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!
Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.
https://laptapir.hu/magazin/pistike
70 friss újság egy lap áráért!
NAPI VICCLEVÉL FELIRATKOZÁS
https://pistike.hu/feliratkozas/
MÁSOK EZT OLVASSÁK!
ZELLER TÖLTVE
https://pistike.hu/gasztronomia/zeller-toltve/
BABOS SERTÉSRAGU
https://pistike.hu/gasztronomia/babos-sertesragu/
VELŐS SPAGETTI
https://pistike.hu/gasztronomia/velos-spagetti/
ZSELICI PÁSZTORHÚS
https://pistike.hu/gasztronomia/zselici-pasztorhus/
VIHARSARKI SERTÉSBORDA
https://pistike.hu/gasztronomia/viharsarki-sertesborda/
KÍNAI SÜLT RIZS
https://pistike.hu/gasztronomia/kinai-sult-rizs/
Related posts: