Hozzávalók: 1 sertéscsülök, 2 szál sárgarépa, 1 üveg konzerv zöldborsó, 1 csomó petrezselyem, só, törött bors.
Elkészítés: A besózott csülköt kuktában vagy lábosban kevés vízzel puhára pároljuk. Tűzálló tálra fektetjük, melléöntjük a levét, hozzáadjuk a vékony karikára vágott répát és sütőben szép pirosra sütjük. Tálalás előtt a levével elkeverjük a zöldborsót és ezzel átmelegítjük. Végül meghintjük apróra vágott petrezselyemmel.
Párolt rizzsel körítjük.
A Pistike viccújság megrendelhető az ország bármely postáján, a hírlapot kézbesítőknél, www.posta.hu WEBSHOP-ban (https://eshop.posta.hu/storefront/), e-mail-ben a hirlapelofizetes@posta.hu címen, telefonon 06-1-767-8262 számon, levélben a MP Zrt. 1900 Budapest címen.
Ezt is ajánljuk!
VÁLSÁG
https://pistike.hu/viccek/valsag-3/
CIPŐ
https://pistike.hu/viccek/cipo-4/
MIÉRT JÓ AZ ÖREGEBB KOROSZTÁLYNAK?
https://pistike.hu/viccek/miert-jo-az-oregebb-korosztalynak/
KETTŐ VAN
https://pistike.hu/viccek/ketto-van/
VAN MÉG EGY DOLOG ANIKÓ…
https://pistike.hu/erotitkok/van-meg-egy-dolog-aniko/
A DAL 2021 – HÁROM RÉGI ÉS EGY ÚJ TAG A ZSŰRIBEN
https://pistike.hu/bulvar/a-dal-2021-harom-regi-es-egy-uj-tag-a-zsuriben/