Szerb savanyú káposzta
Hozzávalók: 25 dkg sertéshús, 25 dkg marhahús, 1 fej savanyú káposzta, 1 kg füstölt oldalas, 25 dkg füstölt szalonna, olaj, liszt, törött bors, pirospaprika, só.
Elkészítés: A káposztát nagyobb, a húsokat és a szalonnát apróbb kockákra vágjuk. Egy kizsírozott fazékban rétegenként egymásra tesszük, és kb. egy liter vizet öntünk rá. Tetszés szerint sóval és borssal ízesítjük. Lassú tűzön addig főzzük, amíg a húsok megpuhulnak. Utána berántjuk.
ERRŐL SE MARADJ LE!
HÚSSAL TÖLTÖTT KÁPOSZTAFEJ
https://pistike.hu/gasztronomia/mit-fozzek-ma/hussal-toltott-kaposztafej/
KÖRÍTETT FLEKKEN PAPRIKAMÁRTÁSSAL
https://pistike.hu/gasztronomia/koritett-flekken-paprikamartassal/
RAKOTT TARHONYA
https://pistike.hu/gasztronomia/rakott-tarhonya/
LENCSE SÜTVE
https://pistike.hu/gasztronomia/lencse-sutve/
PIZZA MAGYAROSAN
https://pistike.hu/gasztronomia/pizza-magyarosan/
BORLEVES
https://pistike.hu/gasztronomia/borleves/
KÁPOSZTÁS SZTRAPACSKA
https://pistike.hu/gasztronomia/kaposztas-sztrapacska/
BURGONYAFŐZELÉK SZÓJÁS HÚSPOGÁCSÁVAL
https://pistike.hu/gasztronomia/burgonyafozelek-szojas-huspogacsaval/