SZERB SAVANYÚ KÁPOSZTA

SZERB SAVANYÚ KÁPOSZTA

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Email*
Név*

Szerb savanyú káposzta

Hozzávalók: 25 dkg sertéshús, 25 dkg marhahús, 1 fej savanyú káposzta, 1 kg füstölt oldalas, 25 dkg füstölt szalonna, olaj, liszt, törött bors, pirospaprika, só.

Elkészítés: A káposztát nagyobb, a húsokat és a szalonnát apróbb kockákra vágjuk. Egy kizsírozott fazékban rétegenként egymásra tesszük, és kb. egy liter vizet öntünk rá. Tetszés szerint sóval és borssal ízesítjük. Lassú tűzön addig főzzük, amíg a húsok megpuhulnak. Utána berántjuk.

 

ERRŐL SE MARADJ LE!

 

HÚSSAL TÖLTÖTT KÁPOSZTAFEJ
https://pistike.hu/gasztronomia/mit-fozzek-ma/hussal-toltott-kaposztafej/

 

KÖRÍTETT FLEKKEN PAPRIKAMÁRTÁSSAL
https://pistike.hu/gasztronomia/koritett-flekken-paprikamartassal/

 

RAKOTT TARHONYA
https://pistike.hu/gasztronomia/rakott-tarhonya/

 

LENCSE SÜTVE
https://pistike.hu/gasztronomia/lencse-sutve/

 

PIZZA MAGYAROSAN
https://pistike.hu/gasztronomia/pizza-magyarosan/

 

BORLEVES
https://pistike.hu/gasztronomia/borleves/

 

KÁPOSZTÁS SZTRAPACSKA
https://pistike.hu/gasztronomia/kaposztas-sztrapacska/

 

BURGONYAFŐZELÉK SZÓJÁS HÚSPOGÁCSÁVAL
https://pistike.hu/gasztronomia/burgonyafozelek-szojas-huspogacsaval/

Pistike 2024 05 ho39
(Visited 115 times, 2 visits today)
Liked it? Take a second to support Pistike viccújság on Patreon!
Become a patron at Patreon!
This content is available exclusively to members of Pistike2's Patreon at $2 or more.