Keleti bab
Hozzávalók: 35 dkg marha- vagy sertéshús, 15 dkg vöröshagyma, 1 kg mélyhűtött vagy konzerv zöldbab, 1,5 dl olaj, 2 gerezd fokhagyma, 2 dl tejföl, só, petrezselyem, édes pirospaprika.
Elkészítés: A húsból a szokásos módon pörköltet készítünk. Amikor a hús félig megfőtt, rátesszük az összevagdalt zöldbabot, a finomra vágott fokhagymát, és annyi vizet öntünk rá, hogy bőségesen ellepje. Miután a hús és a bab puhára főtt, meghintjük az apróra vágott petrezselyem zöldjével, és ráöntjük a tejfölt.
A kép illusztráció!
MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR
OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!
Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.
https://laptapir.hu/magazin/pistike
OLVASS TOVÁBB!
https://pistike.hu/funpic/tejlor-napi-karikatura/
GASZTRONÓMIA
https://pistike.hu/gasztronomia/
PISTIKE NYÚÚÚZ
https://pistike.hu/pistike-nyuuuz/
EROTITKOK – AZ EROTITKOKBÓL TANULTAM CSAJOZNI – KÉT BÖLCSÉSZ BÖLCSEN ,,BARKÁCSOLT”
https://pistike.hu/erotitkok/az-erotitkokbol-tanultam-csajozni-ket-bolcsesz-bolcsen-barkacsolt/
EROTITKOK – HÁRMASBAN KÉT GYÖNYÖRŰ LÁNNYAL – MINDKÉT CSAJ A BARÁTNŐM LETT
https://pistike.hu/erotitkok/harmasban-ket-gyonyoru-lannyal-mindket-csaj-a-baratnom-lett-uj/
MÁR VACSORÁZTÁL!
https://pistike.hu/funpic/kaja/mar-vacsoraztal/
ÓJAJ
https://pistike.hu/funpic/girls-funpic/ojaj-6/
1 Trackback / Pingback
Comments are closed.