Tarhonya magyarosan
Hozzávalók: 50 dkg tarhonya, 50 dkg burgonya, 1 szál lángolt kolbász, 20 dkg kolozsvári szalonna, 1 fej vöröshagyma, só, pirospaprika.
Elkészítés: A szalonnából egy-két vékony szeletet levágunk, a többit apró kockákra vágva kiolvasztjuk, majd a zsírból kivesszük. A visszamaradt zsírban megpirítjuk a tarhonyát, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, a kockára vágott burgonyát és a felkarikázott kolbászt. Felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. Készre főzzük, és a ropogósra sütött taréjos szalonnával díszítjük.
Savanyúsággal tálaljuk.
A kép illusztráció!
MINDÖSSZE KÉT KATTINTÁS ÉS MÁR
OLVASHATJA IS A PISTIKE VICCMAGAZINT!
Kattintson az Előfizetés vagy a Bejelentkezés gombra.
https://laptapir.hu/magazin/pistike
MÁSOK EZT OLVASSÁK:
ALUDJUNK!
https://pistike.hu/funpic/best-of-facebook/aludjunk/
MÉG SZERENCSE
https://pistike.hu/funpic/allati-funpic/meg-szerencse/
EROTITKOK – KI MONDTA, HOGY A BALATONI ÖLTÖZŐKABINBAN CSAK ÖLTÖZNI LEHET?
https://pistike.hu/erotitkok/ki-mondta-hogy-a-balatoni-oltozokabinban-csak-oltozni-lehet/
ELLOPTÁK A FELESÉGEM
https://pistike.hu/viccek/elloptak-a-felesegem/
NÉMET NYELVLECKE
https://pistike.hu/funpic/demotivator/nemet-nyelvlecke/
VADAS MARHASÜLT ZSEMLEGOMBÓCCAL
https://pistike.hu/gasztronomia/vadas-marhasult-zsemlegomboccal/
1 Trackback / Pingback
Comments are closed.